Povezane vesti

Da li su nam i zašto potrebni izbori? VIDEO

B92 11.01.2019
Priče o vanrednim parlamentarnim izborima sve su glasnije. Prvoj televiziji je i zvanično potvrđeno da je Srpska napredna stranka raspravljala o tom pitanju na sinoćnoj sednici izvršnog odbora. Da, možda ili ne. Za sada je možda, ali svesni toga da… »

Stefanović otkrio da li će biti novih izbora nakon sastanka SNS: Evo koje su bile glavne teme i o čemu su razgovarali sa…

Pravda 11.01.2019
Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć s proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS, a sastanku u zemunskoj hali "Pinki" prisustvovalo je više od 3.000 članova stranke. Potpredsednik SNS i ministar… »

O izborima, poseti Putina, ekonomiji Stefanović o sastanku proširenog Glavnog odbora SNS sa Vučićem

Press 11.01.2019
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić upravo drži sastanak u Zemunu. Kako saznaje "Blic", tema sastanka su vanredni parlamentarni izbori. Foto:Blic Posle prvog sastanka kojem su, pored rukovodstva, prisustvovali članovi proširenog Izvršnog… »

Stefanović: Bez odluke o izborima na jučerašnjoj sednici

RTV 11.01.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć s proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS, a sastanku u zemunskoj hali "Pinki" prisustvovalo je više od 3.000 članova stranke. Kako je za Prvu TV… »

Stefanović: Na Glavnom odboru o izborima i Putinovoj poseti

Večernje novosti 11.01.2019
Kako je za Prvu TV izjavio potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović ljude je interesovalo kako možemo dodatno da poboljšamo situaciju u zemlji. Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć s proširenim… »

Vučić o vanrednim izborima sa 3.000 članova SNS

Danas 10.01.2019
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je danas u hali „Pinki“ u Zemunu sastanak sa oko 3.000 članova Izvršnog odbora i beogradskog odbora te stranke, a jedna od tema bili su i vanredni parlamentarni izbori. Član… »

Vesti dana »