Povezane vesti

Bugarski tegljač sleteo s auto–puta, kod Siriga

Dnevnik 11.01.2019
Pri sletanju kamiona s auto–puta Novi Sad – Subotica, kod naplatne rampe Sirig, oko pet sati ujutro, jedan muškarac (35) je izgubio život na licu mesta, a vozač bugarskog teškaša je veoma ozbiljno povređen. Prema prvim saznanjima, povređeni je… »

Kamion sleteo kod naplatne rampe Sirig, poginuo muškarac

RTV 11.01.2019
SIRIG - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim časovima na auto-putu Novi Sad-Subotica jedan muškarac je izgubio život, dok je drugi zadobio povrede. Do saobraćajne nesreće je došlo jutros oko 5 časova i 20 minuta pre naplatne rampe… »

Tragedija na: Auto-putu Kamion sleteo s puta, muškarac stradao na licu mesta

Blic 11.01.2019
Tridesetšestogodišnji državljanin Bugarske poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Udes se dogodio pre naplatne rampe Sirig oko pet sati ujutru, a kako saznaje… »

Opet Udes! Kamionom sleteo s puta, ima mrtvih

Mondo 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader ilustracija Udes se dogodio na delu puta pre naplatne rampe… »

Kamion sleteo s puta kod Novog Sada, poginuo muškarac

RTS 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad – Subotica, kada je kamion u kojem se nalazio sleteo s puta. Nesreća se dogodila ispred naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, saznaje RTS. Ekipa Hitne pomoći je… »

Muškarac poginuo na autoputu Novi Sad-Subotica

Novi magazin 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, javio je portal 021… »

Muškarac poginuo na autoputu Novi Sad-Subotica

B92 11.01.2019
Novi Sad -- Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, javio je portal… »

Poginuo muškarac u saobraćajnoj nesreći kod Siriga

Moj Novi Sad 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, saznaje 021.rs. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, kada je kamion sleteo s puta. Ekipa Hitne pomoći je… »

Muškarac poginuo u nesreći na autoputu Novi Sad-Subotica

N1 Info 11.01.2019
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica poginuo je muškarac. Kamion u kojem je bio sleteo je s puta pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, javio je portal 021. Ekipa Hitne pomoći je muškarca zatekla bez… »

Nesreća na autoputu Novi Sad-Subotica: Kamion sleteo s puta, poginuo muškarac

Večernje novosti 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. NOVI SAD - Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na… »

Muškarac poginuo na autoputu Novi Sad-Subotica

Danas 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, javio je portal 021… »

Smrt na auto-putu nadomak rampe Sirig: Kamion sleteo s puta, poginuo na mestu

Kurir 11.01.2019
NOVI SAD - Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, kada je kamion u kojem je bio sleteo s puta. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati. Ekipa Hitne… »

Muškarac poginuo u sletanju kamiona s autoputa Novi Sad-Subotica

Radio 021 11.01.2019
Muškarac srednjih godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, saznaje 021.rs. Do udesa je došlo pre naplatne rampe Sirig, jutros oko pet sati, kada je kamion sleteo s puta, Ekipa Hitne pomoći je… »

Vesti dana »