Povezane vesti

Marić: Vanredno stanje u pet opština, evakuisano 10 osoba; U Novoj Varoši sve teža situacija; Centar Požarevca bez grejanja

Večernje novosti pre 8 dana
U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je u petak da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u... »

Marić (MUP): Vanredna situacija u pet opština, desetoro evakuisano

Beta video pre 8 dana
BEOGRAD - Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i dа je u ugroženim područjimа evаkuisаno deset osobа.... »

Zbog snega vanredno u Novoj Varoši, Ivanjici, Arilju, Lučanima i Raškoj,10 osoba evakuisano

Politika pre 8 dana
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić izjavio je da je zbog velikih snežnih padavina vanredna situacija trenutno proglašena u pet opština i da je u ugroženim područjima evakuisano deset osoba, saopšteno je iz MUP-a Srbije. „Zbog... »

MUP: Vanredna situacija proglašena u pet opština, desetoro evakuisano

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Pomoćnik ministrа i nаčelnik Sektorа zа vаnredne situаcije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Predrаg Mаrić izjavio je dаnаs dа je zbog velikih snežnih pаdаvinа vаnrednа situаcijа trenutno proglаšenа u pet opštinа i dа je u ugroženim područjimа evаkuisаno deset osobа. “Zbog neprohodnosti... »

Sneg otežava saobraćaj: Ne krećite na put ako ne morate!

OK radio pre 8 dana
Na teritoriji Vranja, kao i u većem delu Srbije, sneg otežava uslove vožnje, pa se vozačima savetuje da ne kreću na put bez preke potrebe, a ukoliko vozite, morate uložiti dodatni oprez.
U većem delu Srbije, sem na krajnjem severu Vojvodine, snežne padavine dodatno su otežale već zimske uslove vožnje, saopštio je jutros AMSS. U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza, ima snega... »
©2018 Netmark d.o.o.