Povezane vesti

Stefanović nakon masovnog hapšenja: Privedeno oko 150 ljudi, poseban udarac ćemo zadati ubicama i nasilnicima

Blic 11.01.2019
Više desetina osumnjičenih uhapšeno je jutros u obimnoj akciji prilikom koje je policija upala u nekoliko stotina kuća i stanova. Među privedenima su i Nebojša Stojković Stojke, Zvonko Mateović, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša… »

Stefanović se obratio nakon masovnog hapšenja po Srbiji: Privedeno oko 150 ljudi, podignuta crvena Interpolova poternica za…

Kurir 11.01.2019
Više desetina osumnjičenih uhapšeno je jutros u obimnoj akciji prilikom koje je policija upala u nekoliko stotina kuća i stanova. Među privedenima su i Nebojša Stojković Stojke, Zvonko Mateović, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša… »

Udar na kriminalne klanove: Hapšenje po Srbiji

Mondo 11.01.2019
U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji sinoć je uhapšeno 150 ljudi. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Kako se navodi, među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca. Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko… »

Žestok udar na kriminalce, padaju vođe narko-klanova Među privedenima i bivši Arkanov telohranitelj, vođa rakovičkog…

Press 11.01.2019
Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji srpske policije, a među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca, saznaje "Blic". Foto:Blic Kako saznajemo, policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća… »

Posle velike akcije policije: Ovo su lideri podzemlja koji su uhapšeni

Večernje novosti 11.01.2019
Više osoba koje se sumnjiče da su povezane sa narko kartelima, uhapšene su u velikoj akciji policije. Više osoba koje se sumnjiče da su povezane sa narko kartelima, uhapšene su u velikoj akciji policije. Kako “Novosti” nezvanično saznaju da su… »

Veliki udar na mafiju, uhapšeno nekoliko poznatih krimosa: Privedeni bivši Arkanov telohranitelj, vođa rakovičkog klana…

Kurir 11.01.2019
Kako saznajemo, policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko stotina kuća i stanova i uhapsila desetine osumnjičenih. Među privedenima su i Nebojša Stojković Stojke, Zvonko Mateović, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo… »

Ponovo "pao" vođa rakovičkog klana: Stojke hapšen u "Sablji" zbog droge, preživeo atentat u Barseloni i priznao dva ubistva

Blic 11.01.2019
Nekoliko desetina osoba uhapšeno je u velikoj akciji srpske policije, a među njima je Nebojša Stojković Stojke (50), koji se smatra vođom rakovičkog klana. U Srbiji je osuđivan zbog trgovine drogom, razbojništva, nedozvoljenog posedovanja oružja… »

Velika akcija policije: Udar na kriminalne klanove

Vesti online 11.01.2019
U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji noćas je uhapšeno na desetine osoba, objavili su mediji. Kako se navodi, među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca. Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko… »

Policija uhapsila "dobro poznate kriminalce"

B92 11.01.2019
Beograd -- U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji je uhapšeno na desetine osoba, nezvanično saznaje B92. Mediji su prethodno objavili da su među uhapšenima "dobro poznati kriminalci". Policija je u akciji koja još traje upala u… »

Velika akcija MUP: Uhapšene desetine pripadnika podzemlja!

Večernje novosti 11.01.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova počelo je u četvrtak uveče veliku akciju protiv pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, saznaju "Novosti" Ministarstvo unutrašnjih poslova počelo je u četvrtak uveče veliku akciju protiv pripadnika… »

Žestok udar na kriminalce, padaju vođe: Narko-klanova Među privedenima i bivši Arkanov telohranitelj, vođa rakovičkog…

Blic 11.01.2019
Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji srpske policije, a među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca, saznaje "Blic". Kako saznajemo, policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća i stanova… »

U toku velika akcija policije, desetine uhapšenih članova narko klanova

Radio 021 11.01.2019
Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala, objavili su mediji. Kako se navodi, među uhapšenima su i neki dobro poznati kriminalci. Akcija protiv pripadnika organizovanih kriminalnih grupa posebno… »

Akcija MUP-a, udar na kriminalne klanove

RTV 11.01.2019
BEOGRAD - U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji noćas je uhapšeno na desetine osoba, objavili su mediji. Kako se navodi, među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca. Policija je u akciji koja još traje upala u… »

Policija u velikoj akciji udarila na kriminalne klanove

Dnevnik 11.01.2019
BEOGRAD: U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji noćas je uhapšeno na desetine osoba, objavili su mediji. Kako se navodi, među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca. Policija je u akciji koja još traje upala u… »

Vesti dana »