Povezane vesti

Ministarstvo odbrane: Najnovije potvrde ugovorenih nabavki vazduhoplovne tehnike

Tango Six pre 8 dana
Ministar odbrane i načelnik Generalštaba Vojske Srbije organizovali su sinoć prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru. Tom prilikom emitovan je i interesantan video u produkciji „Zastava filma“ posvećen preseku najbitnijih aktivnosti dve institucije u prethodnoj... »

Praznični prijem u Domu Garde

Politika pre 8 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba VS general-potpukovnik Milan Mojsilović priredili su, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, prijem u Domu Garde na Topčideru. Vulin je, ovom prilikom i u funkciji izaslanika predsednika Srbije, u ime Aleksandra Vučića zvanicama čestitao... »

Vulin: Teška godina pred nama

Danas pre 8 dana
Vojska Srbije u 2019. godini će, kao i u godinama pre i u svakoj godini posle, biti oslonac svoje države, zemlje i naroda, izjavio je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin, na prijemu koji je u Domu Garde u Topčideru organizovan povodom novogodišnjih i božićnih praznika.
„Teška je godina pred nama, puno je izazova. Stvaraju se paravojske, govori se o stvaranju velike Albanije. Mnogo je onih koji bi voleli da Srbiju vide malu, poniženu i poraženu“, rekao je... »
©2018 Netmark d.o.o.