Povezane vesti

Real poslao najveću ponudu za Milinković-Savića, Lacio odbio 160 miliona

Sportski žurnal pre 8 dana
Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog reprezentativca u drugi klub iako je dobio ponudu od 160 miliona evra, kako ne bi na taj način oslabio tim
Rimski Lacio prošlog leta odbio je veliku ponudu Real Madrida za transfer srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, prenosi italijanski Skaj Sport. Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog... »

Real Madrid nudio 160.000.000 evra za Milinković Savića?

Mozzart sport pre 8 dana
Lotito zapalio Italiju
Nedavne reči Lacijevog predsednika Klaudija Lotita da je letos imao ponudu od 160.000.000 evra za Sergeja Milinković Savića su opet vratile srpskog reprezentativca u fokus javnosti na Apeninima. Iako se ove zime ne priča o njegovom eventualnom transferu kao prošlog... »

Milinković-Savić je letos mogao u Real, Lacio odbio ogromnu ponudu

B92 pre 8 dana
B92: Milinković-Savić je letos mogao u Real, Lacio odbio ogromnu ponudu
Rimski Lacio prošlog leta odbio je veliku ponudu Real Madrida za transfer srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, prenosi italijanski Skaj Sport.
Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog reprezentativca u drugi klub iako je dobio ponudu od čak 160 miliona evra, kako ne bi na taj način oslabio tim. "Želim da pojačam tim, u suprotnom bih... »

“Skaj Sport”: Lacio letos odbio Realovih 160 miliona za Sergeja

Večernje novosti pre 8 dana
Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog reprezentativca u drugi klub iako je dobio ponudu od 160 miliona evra, kako ne bi na taj način oslabio tim
Rimski Lacio prošlog leta odbio je veliku ponudu Real Madrida za transfer srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, prenosi italijanski “Skaj Sport”. Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog... »

Real poslao najveću ponudu za Sergeja, Lacio odbio

Dnevnik pre 8 dana
RIM: Rimski Lacio prošlog leta odbio je veliku ponudu Real Madrida za transfer srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, prenosi italijanski Skaj Sport.
Predsednik Lacio Klaudio Lotito izjavio je da nije želeo da pusti srpskog reprezentativca u drugi klub iako je dobio ponudu od 160 miliona evra, kako ne bi na taj način oslabio tim. Skaj Sport navodi da je najveća ponuda stigla... »

Otkriveno! Evo ko je doneo 160 miliona i dobio korpu za Sergeja!

Sportske.net pre 8 dana
Đanluka Di Marcio otkrio pozadinu čitave priče, zbog čega je Lotito odbio nepristojnu ponudu i hoće li zažaliti?
Posle tvrdnji Klaudija Lotita da je odbio nepristojnu ponudu za Sergeja prošlog leta, oglasio se poznati novinar Di Marcio. Ovaj ekspert za pijacu je otkrio da se iza svega našao Real Madrid. "Ne znam da li je baš bilo 160... »
©2018 Netmark d.o.o.