Povezane vesti

Novi premijer Republike Srpske u Beogradu: Prvi sastanak kod Vučića i Brnabić (foto)

Telegraf pre 7 dana
Predsednik Vučić i premijer Višković razgovarali su i o konkretnim zajedničkim infrastrukturnim i energetskim projektima
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, kome je poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike... »

Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Politika pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. „Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne... »

Premijer Srpske u Beogradu: Srbija će uvek biti oslonac

RTV pre 8 dana
RTV: Premijer Srpske u Beogradu: Srbija će uvek biti oslonac
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković, doputovao je u prvu zvaničnu posetu Srbiji. On je imao susrete sa predsednikom i premijerkom Srbije, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić. Razgovarali su o jačanju saradnje kako sa Republikom Srpskom, tako i sa Bosnom i Hercegovinom, zarad napretka čitavog regiona.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. "Srbija će... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Novi magazin pre 8 dana
Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika.
On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog ekonomskog prosperitetа i ostvаrenjа zаjedničkih plаnovа nаjvаžnije sаčuvаti mir i stаbilnost u Republici Srpskoj i Bosni... »

Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

B92 pre 8 dana
B92: Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića.
Tom prilikom je poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. "Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u... »

Vučić primio premijera viškovića: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika. On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Slobodna Evropa pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika. On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog... »

Vučić sa Viškovićem: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Blic pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. - Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Danas pre 8 dana
Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner „uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj“, navodi se u saopoštenju kabineta predsednika.
„Srbijа će uvek, uz poštovаnje Dejtonskog sporаzumа, pomаgаti rаzličite infrаstrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kаo i zаjednički rаd nа negovаnju nаših kulturnih i duhovnih vezа“, kazao je Vučić. Predsednik Vučić i... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i istakao da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.
"Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza", rekao je Vučić, saopšteno je iz... »

Vučić se sastao s viškovićem: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj!

Srbija danas pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
- Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza -naglasio je predsednik Vučić. On je... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Večernje novosti pre 8 dana
Predsednik Srbije primio je u petak premijera RS Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

RTS pre 8 dana
RTS: Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, kome je poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike Srpske obezbedi napredak i blagostanje.
Vučić je rekao da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsednika. "Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite... »
©2018 Netmark d.o.o.