Povezane vesti

Novi premijer Republike Srpske u Beogradu: Prvi sastanak kod Vučića i Brnabić (foto)

Telegraf petak, 11. januar 2019.
Predsednik Vučić i premijer Višković razgovarali su i o konkretnim zajedničkim infrastrukturnim i energetskim projektima
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, kome je poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike... »

Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Politika petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. „Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne... »

Premijer Srpske u Beogradu: Srbija će uvek biti oslonac

RTV petak, 11. januar 2019.
RTV: Premijer Srpske u Beogradu: Srbija će uvek biti oslonac
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković, doputovao je u prvu zvaničnu posetu Srbiji. On je imao susrete sa predsednikom i premijerkom Srbije, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić. Razgovarali su o jačanju saradnje kako sa Republikom Srpskom, tako i sa Bosnom i Hercegovinom, zarad napretka čitavog regiona.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. "Srbija će... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Novi magazin petak, 11. januar 2019.
Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika.
On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog ekonomskog prosperitetа i ostvаrenjа zаjedničkih plаnovа nаjvаžnije sаčuvаti mir i stаbilnost u Republici Srpskoj i Bosni... »

Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

B92 petak, 11. januar 2019.
B92: Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića.
Tom prilikom je poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. "Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u... »

Vučić primio premijera viškovića: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Kurir petak, 11. januar 2019.
BEOGRAD - Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika. On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Slobodna Evropa petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner "uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj", navodi se u saopoštenju kabineta predsednika. On je danas u posetu primio predsednikа Vlаde Republike Srpske Rаdovаnа Viškovićа, kome je rekao da je zbog... »

Vučić sa Viškovićem: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Blic petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. - Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Danas petak, 11. januar 2019.
Predsednik Aleksаndаr Vučić kazao je dа će Srbijа kаo iskren prijаtelj i pouzdаn pаrtner „uvek biti snаžаn oslonаc Republici Srpskoj“, navodi se u saopoštenju kabineta predsednika.
„Srbijа će uvek, uz poštovаnje Dejtonskog sporаzumа, pomаgаti rаzličite infrаstrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kаo i zаjednički rаd nа negovаnju nаših kulturnih i duhovnih vezа“, kazao je Vučić. Predsednik Vučić i... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

N1 Info petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i istakao da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.
"Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza", rekao je Vučić, saopšteno je iz... »

Vučić se sastao s viškovićem: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj!

Srbija danas petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
- Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza -naglasio je predsednik Vučić. On je... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Večernje novosti petak, 11. januar 2019.
Predsednik Srbije primio je u petak premijera RS Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.... »

Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

RTS petak, 11. januar 2019.
RTS: Vučić: Srbija će uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, kome je poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike Srpske obezbedi napredak i blagostanje.
Vučić je rekao da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsednika. "Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite... »

Nisu nasilnici kao što ih prikazuju

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Košarkaši CSKA pobedili Efes u Evroligi

Danas  pre 3 sata  još 2 povezane

Barnije: Svako odlaganje Bregzita imalo bi političku i ekonomsku cenu

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Više od 238 žrtava ciklona u Mozambiku (video)

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.