Mali: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara

Mali: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara

RTV pre 8 dana
RTV: Mali: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali kaže da je 2018. godina, po ekonomskim pokazateljima, bila najbolja u poslednjih 10 godina i da je ostvaren suficit u budžetu od 32,2 milijarde dinara.
Godina je završena, dodaje, sa stopom rasta BDP od 4,4 odsto, što našu zemlju svrstava među najbrže rastuće ekonomije u Evropi i da nije zabeležen rast u samo jednoj privrednoj grani, već raste građevinska industrija,... »

Siniša: MALIi: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara, 2018. najbolja u poslednjih 10 godina

Blic pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da Srbija početak 2019. godine dočekuje finansijski stabilno i sa odličnim ekonomskim rezultatima i da je odgovorno takvu ekonomsku politiku nastaviti u budućnosti. - Eksluzivna vest je da smo kraj 2018. godine dočekali sa suficitom od 32,2 milijardi... »

Mali: Ekskluzivna vest je da je Srbija novu godinu dočekala sa suficitom

Nova ekonomija pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Srbija novu godinu dočekala sa suficitom od 32,2 milijardi dinara, što pokazuje da država vodi računa o svakom dinaru i predstavlja osnovu za dalje povećanje privrednog rasta i životnog standarda, plata i penzija. "Eksluzivna vest je da smo kraj 2018.... »

Mali: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara

Danas pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da Srbija početak 2019. godine dočekuje finansijski stabilno i sa odličnim ekonomskim rezultatima i da je odgovorno takvu ekonomsku politiku nastaviti u budućnosti.
„Eksluzivna vest je da smo kraj 2018. godine dočekali sa suficitom od 32,2 milijardi dinara, a to nam je više od 60 milijardi dinara više novca nego što smo planirali. Treću godinu za redom imamo višak u budžetu. To samo pokazuje... »

Mali: Vodimo računa o svakom dinaru

N1 Info pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Srbija novu godinu dočekala sa suficitom od 32,2 milijardi dinara, što pokazuje da država vodi računa o svakom dinaru i predstavlja osnovu za dalje povećanje privrednog rasta i životnog standarda, plata i penzija.
"Eksluzivna vest je da smo kraj 2018. godine dočekali sa suficitom od 32,2 milijardi dinara, a to nam je više od 60 milijardi dinara više novca nego što smo planirali. Treću godinu za redom imamo višak u budžetu", rekao je Mali... »

Mali: Budžet Srbije u treću godinu zaredom u plusu 32,2 milijarde dinara

Kurir pre 8 dana
To govori da se štedi, vodi računa o svakom potrošenom dinaru, rekao je ministar
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali kaže da je 2018. godina, po ekonomskim pokazateljima, bila najbolja u poslednjih 10 godina i da je ostvaren suficit u budžetu od 32,2 milijarde dinara. Godina je završena, dodaje, sa... »

Mali: Ostvaren suficit od 32,2 milijarde dinara

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali kaže da je 2018. godina, po ekonomskim pokazateljima, bila najbolja u poslednjih 10 godina i da je ostvaren suficit u budžetu od 32,2 milijarde dinara.
Godina je završena, dodaje, sa stopom rasta BDP od 4,4 odsto, što našu zemlju svrstava među najbrže rastuće ekonomije u Evropi i da nije zabeležen rast u samo jednoj privrednoj grani, već raste građevinska industrija,... »

Mali: Bilo je najbolje u poslednjih 10 godina

B92 pre 8 dana
B92: Mali: Bilo je najbolje u poslednjih 10 godina
Ministar finansija Siniša Mali kaže da je 2018, po ekonomskim pokazateljima, bila najbolja u poslednjih 10 godina.
Kako je rekao, ostvaren je suficit u budžetu od 32,2 milijarde dinara. Godina je završena, dodaje, sa stopom rasta BDP od 4,4 odsto, što našu zemlju svrstava među najbrže rastuće ekonomije u Evropi i da nije zabeležen rast u samo... »
©2018 Netmark d.o.o.