Povezane vesti

Šiptari ponovo jeli bunike! Opet se blamiraju i pričaju gluposti! Hoće osvetu, evo šta traže za Srbe

Pravda pre 8 dana
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata počinili Srbi.
Gaši je u intervjuu za KTV govorio o prvom nedavnom sastanku članova tog tima sa zvaničnicima Brisela i dodao da su tom prilikom pokrenute teme ratnog zločina i pitanje nestalih. On tvrdi da Srbija ima informacije o tome ko je... »

Zaludni Gaši: Formirati sud za kosovske zločine Srba

Mondo pre 8 dana
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Gaši je u intervjuu za KTV govorio o prvom nedavnom sastanku članova tog tima sa zvaničnicima Brisela i dodao da su tom prilikom pokrenute teme ratnog zločina i pitanje nestalih. On tvrdi da... »

Novi zahtev Prištine: Tražićemo formiranje suda za zločine Srba

Večernje novosti pre 8 dana
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je da će pregovarački tim koji je izglasala skupština tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine
PRIŠTINA - Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi. Gaši je u... »

Kontraudar iz Prištine: Gaši: Tražićemo formiranje suda za zločine koje su počinili Srbi

Blic pre 8 dana
Tražićemo formiranje suda za zločine koje su na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi, kaže Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom. On je u intervjuu za KTV govorio o prvom nedavnom sastanku članova tog tima sa zvaničnicima Brisela, dodavši da su tom prilikom... »

Gaši: Tražićemo formiranje suda za ratne zločine Srbije

Danas pre 8 dana
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je danas da će pregovarački tim koji je izglasala Skupština Kosova tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine, koje je na Kosovu navodno počinila Srbija.
„Odlučni smo da tražimo pravdu za ratne zločine“, rekao je Gaši za Kohavision, dodajući da će prištinska pregovaračka delegacija nastojati da bude formiran međunarodni sud za Srbiju, koji će se baviti zločinima, preneo je RTS.... »

Nova albanska provokacija Član tima za pregovore sa Beogradom traži formiranje suda za zločine Srba

Kurir pre 8 dana
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi. Gaši je u intervjuu za KTV govorio o prvom nedavnom sastanku članova tog tima sa zvaničnicima... »

Novi zahtev Prištine: Tražićemo formiranje suda za zločine Srba

Telegraf pre 8 dana
Teme ratnih zločina i nestalih osoba su ključne za nas - kažu u Prištini
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi. Gaši je u intervjuu za KTV... »

Priština će tražiti sud za zločine Srba na Kosovu

B92 pre 8 dana
Potpredsednik kosovske vlade Dardan Gaši izjavio da će pregovarački tim Prištine tražiti formiranje suda za ratne zločine koje je na Kosovu počinila Srbija.
"Odlučni smo da tražimo pravdu za ratne zločine", rekao je Gaši televizijskoj stanici Kohavision, dodajući da će prištinska pregovaračka delegacija nastojati da bude formiran međunarodni sud za Srbiju, koji će se baviti... »

Gaši: Tražimo poseban sud za zločine Srbije

RTS pre 8 dana
RTS: Gaši: Tražimo poseban sud za zločine Srbije
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je da će pregovarački tim koji je izglasala skupština tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine, koje je na Kosovu navodno počinila Srbija.
"Odlučni smo da tražimo pravdu za ratne zločine", rekao je Gaši televizijskoj stanici Kohavision, dodajući da će prištinska pregovaračka delegacija nastojati da bude formiran međunarodni sud za Srbiju, koji će se baviti... »
©2018 Netmark d.o.o.