Povezane vesti

Šiptari ponovo jeli bunike! Opet se blamiraju i pričaju gluposti! Hoće osvetu, evo šta traže za Srbe

Pravda 11.01.2019
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata počinili Srbi. Gaši je u intervjuu za KTV govorio o prvom… »

Zaludni Gaši: Formirati sud za kosovske zločine Srba

Mondo 11.01.2019
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi. Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Gaši je u… »

Novi zahtev Prištine: Tražićemo formiranje suda za zločine Srba

Večernje novosti 11.01.2019
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je da će pregovarački tim koji je izglasala skupština tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine. PRIŠTINA - Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak… »

Gaši: Tražićemo formiranje suda za ratne zločine Srbije

Danas 11.01.2019
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je danas da će pregovarački tim koji je izglasala Skupština Kosova tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine, koje je na Kosovu navodno počinila Srbija… »

Kontraudar iz Prištine: Gaši: Tražićemo formiranje suda za zločine koje su počinili Srbi

Blic 11.01.2019
Tražićemo formiranje suda za zločine koje su na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi, kaže Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom. On je u intervjuu za KTV govorio o prvom nedavnom sastanku članova tog… »

Priština će tražiti sud za zločine Srba na Kosovu

B92 11.01.2019
Potpredsednik kosovske vlade Dardan Gaši izjavio da će pregovarački tim Prištine tražiti formiranje suda za ratne zločine koje je na Kosovu počinila Srbija. "Odlučni smo da tražimo pravdu za ratne zločine", rekao je Gaši televizijskoj stanici… »

Nova albanska provokacija Član tima za pregovore sa Beogradom traži formiranje suda za zločine Srba

Kurir 11.01.2019
Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom poslednjeg rata rata počinili Srbi. Gaši je u intervjuu za KTV govorio o prvom… »

Novi zahtev Prištine: Tražićemo formiranje suda za zločine Srba

Telegraf 11.01.2019
Teme ratnih zločina i nestalih osoba su ključne za nas - kažu u Prištini. Dardan Gaši, član prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom, izjavio je da će taj tim tražiti formiranje suda za zločine koje su, kako kaže, na Kosovu tokom… »

Gaši: Tražimo poseban sud za zločine Srbije

RTS 11.01.2019
Potpredsednik vlade i ministar za dijasporu u kosovskoj vladi Dardan Gaši izjavio je da će pregovarački tim koji je izglasala skupština tražiti formiranje posebnog suda za ratne zločine, koje je na Kosovu navodno počinila Srbija. "Odlučni smo da… »

Vesti dana »