Povezane vesti

Dodik: Zahvalan sam Čoviću što je bio na akademiji povodom Dana Republike Srpske

Dodik: Zahvalan sam Čoviću što je bio na akademiji povodom Dana Republike Srpske

Blic 11.01.2019
Predsedavajući Prededništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je zahvalan predsedniku HDZ BiH Draganu Čoviću što je 9. januara bio u Banjaluci na akademiji u povodu Dana Republike Srpske, ističući da je to deo Čovićevog opredeljenja da gradi… »
Milorad Dodik brani veleposlanika Hrvatske

Milorad Dodik brani veleposlanika Hrvatske

Al Jazeera 11.01.2019
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio da će se odazvati na Čovićev poziv na praznike. Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik zahvalan je predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice BiH Draganu Čoviću… »
Hrvatski ambasador u BiH: Sastanak s Dodikom, ali nisam bio na proslavi Dana RS

Hrvatski ambasador u BiH: Sastanak s Dodikom, ali nisam bio na proslavi Dana RS

N1 Info 11.01.2019
Hrvatski ambasador u Bosni i Hercegovini Ivan del Vekio našao se na udaru kritika zbog susreta s Miloradom Dodikom u Banjaluci, ali ambasador za N1 tvrdi da nije bio na proslavi Dana Republike Srpske. "Nisam bio na svečanom defileu ni na dodeli ordenja… »
Del Vekio: Bio sam na sastanku sa Dodikom, nespretno je izabran 9. januar za posetu Banjaluci

Del Vekio: Bio sam na sastanku sa Dodikom, nespretno je izabran 9. januar za posetu Banjaluci

Blic 11.01.2019
Hrvatski ambasador u BiH Ivan Del Vekio kritikovan je prethodnih dana zbog sastanka sa predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradom Dodikom u Banjaluci na Dan Republike Srpske. Međutim, Del Vekio za N1 kaže da na proslavi nije bio. - Nisam bio na… »

Vesti dana »