Повезане вести
Додик: Захвалан сам Човићу што је био на академији поводом Дана Републике Српске
Блиц 11.01.2019
Председавајући Предедништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је захвалан председнику ХДЗ БиХ Драгану Човићу што је 9. јануара био у Бањалуци на академији у поводу Дана Републике Српске, истичући да је то део Човићевог… »
Милорад Додик брани велепосланика Хрватске
Ал Јазеера 11.01.2019
Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио да ће се одазвати на Човићев позив на празнике. Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик захвалан је предсједнику Хрватске демократске заједнице БиХ… »
Хрватски амбасадор у БиХ: Састанак с Додиком, али нисам био на прослави Дана РС
Н1 Инфо 11.01.2019
Хрватски амбасадор у Босни и Херцеговини Иван дел Векио нашао се на удару критика због сусрета с Милорадом Додиком у Бањалуци, али амбасадор за Н1 тврди да није био на прослави Дана Републике Српске. "Нисам био на свечаном… »
Дел Векио: Био сам на састанку са Додиком, неспретно је изабран 9. јануар за посету Бањалуци
Блиц 11.01.2019
Хрватски амбасадор у БиХ Иван Дел Векио критикован је претходних дана због састанка са председавајућем Председништва БиХ Милорадом Додиком у Бањалуци на Дан Републике Српске. Међутим, Дел Векио за Н1 каже да на прослави није… »
Вести дана »

Фудбалер Звезде претучен, Арнаутовић истрчао из свлачионице: Скандал на Кипру због којег је Милојевић бесан
Мондо пре 33 минутајош 18 повезаних

"Пажљиво сам слушао": Соренсен: Нормализација односа Београда и Приштине важна због људи на терену
Блиц пре 8 минутајош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана