Povezane vesti

Američka vojska je krenula u tajnu akciju! Konvoj oklopnih, do zuba naoružanih vozila, prešao je granicu! (video)

Pravda 11.01.2019
Koalicija protiv Islamske države, predvođena SAD, započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je danas portparol koalicije. Pukovnik Šon Rajan je rekao da, zbog operativne bezbednosti, neće iznositi detalje o "vremenu, lokacijama ili kretanju… »

Amerikanci počeli da se povlače iz Sirije

Vesti online 11.01.2019
Međunarodna koalicija za borbu protiv terorističke organizacije DAEŠ predvođena SAD započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je portparol koalicije, a prenosi "Frans pres". Pukovnik Šon Rajan je rekao da zbog operativne bezbednosti neće… »

Koalicija na čelu sa SAD počela povlačenje iz Sirije

Slobodna Evropa 11.01.2019
Vojna koalicija na čelu sa SAD počela je povlačenja trupa iz Sirije, izjavio je danas američki vojni zvaničnik. Portparol američke koalicije koja se bori protiv džihadista “Islamske države”, pukovnik Šon Rajan, rekao je da su SAD započele… »

SAD započele proces povlačenja vojske iz Sirije

RTS 11.01.2019
Koalicija protiv Islamske države, predvođena SAD, započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je portparol koalicije. Pukovnik Šon Rajan je rekao da, zbog operativne bezbednosti, neće iznositi detalje o "vremenu, lokacijama ili kretanju… »

Koalicija oko SAD počela da povlači trupe iz Sirije

N1 Info 11.01.2019
Vojna koalicija na čelu sa SAD počela je povlačenja trupa iz Sirije, izjavio je američki vojni zvaničnik. Portparol američke koalicije koja se bori protiv džihadista Islamske države Šon Rajan rekao je da su SAD započele "proces planiranog… »

Koalicija na čelu sa SAD počela povlačenje iz Sirije

Danas 11.01.2019
Vojna koalicija na čelu sa SAD počela je povlačenja trupa iz Sirije, izjavio je danas američki vojni zvaničnik. Portparol američke koalicije koja se bori protiv džihadista Islamske države, Šon Rajan, rekao je da su SAD započele „proces… »

Koalicija na čelu sa SAD počela povlačenje iz Sirije

Novi magazin 11.01.2019
Vojna koalicija na čelu sa SAD počela je povlačenja trupa iz Sirije, izjavio je danas američki vojni zvaničnik.Portparol američke koalicije koja se bori protiv džihadista Islamske države, Šon Rajan, rekao je da su SAD započele "proces planiranog… »

SAD započele proces povlačenja iz Sirije

Večernje novosti 11.01.2019
Pukovnik Šon Rajan je rekao da, zbog operativne bezbednosti, neće iznositi detalje o "vremenu, lokacijama ili kretanju vojnika" Koalicija protiv Islamske države, predvođena SAD, započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je danas portparol… »

Američka vojska počela povlačenje iz Sirije

Al Jazeera 11.01.2019
Konvoj u kojem je najmanje 10 oklopnih vozila, kao i nekoliko kamiona, prešao je iz Sirije u Irak, potvrdile su američke snage. Koalicija protiv grupe Islamska države Irak i Levant (ISIL), predvođena SAD-om, počela je proces povlačenja iz Sirije… »

SAD započele proces povlačenja iz Sirije

RTV 11.01.2019
BAGDAD - Koalicija protiv Islamske države, predvođena SAD, započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je danas portparol koalicije. Pukovnik Šon Rajan je rekao da, zbog operativne bezbednosti, neće iznositi detalje o "vremenu, lokacijama ili… »

Amerikanci započeli proces povlačenja iz Sirije

B92 11.01.2019
Bagdad -- Koalicija protiv Islamske države, predvodjena SAD, započela je proces povlačenja iz Sirije, saopštio je danas portparol koalicije. Pukovnik Šon Rajan je rekao da, zbog operativne bezbednosti, neće iznositi detalje o "vremenu, lokacijama… »

Ameri počeli povlačenje iz Sirije: Moskva ima samo jedan zahtev za njih! (video)

Kurir 11.01.2019
Realizacija namere Vašingtona da američka vojska napusti Siriju je dobar korak, ali teritorija koju napusti mora da pređe u ruke Damaska, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova. "Izuzetno je važno da sve… »

Vesti dana »