Povezane vesti
Đerlek: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno
Večernje novosti 11.01.2019
Stalno sam u kontaktu s klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bi trebalo da idem na kontrolu – rekao je mladi vezista Partizana. Fudbaler Partizana Armin Đerlek rekao je da mu je žao što je propustio okupljanje tima… »
Đerlek propustio prozivku: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno…
Hot sport 11.01.2019
Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za drugi deo sezone, a na prvoj prozivci nije bilo Rikarda Gomeša, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali ni Armina Đerleka. Mladi Novopazarac dobio je ovčije boginje, od kojih se oporavlja u svom… »
Đerlek "u pečatima": Eto mene brzo, budite uz Partizan
Mondo 11.01.2019
Mladi fudbaler Armin Đerlek se nije pojavio na početku priprema Partizana. Razlog - dobio je boginje. Foto: MN Press Redovnoj prozivci na početku priprema za prolećni deo sezone nisu prisustvovala dva igrača FK Partizana - Rikardo Gomeš, koji je dobio… »
Vesti dana »
Ako se ovo ostvari, gorivo će postati luksuz: Iran otvoreno objavio rat cenama, moreuz je blokliran
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 24 minutajoš 71 povezana
Žigmanov (DSHV) osudio izjavu funkcionera SNS da su svi Hrvati ustaše
Beta pre 55 minutajoš 18 povezanih