Povezane vesti

Aleksandra će odgovarati pred zakonom zbog provale: Produkcija podnosi krivičnu prijavu, Subotićka se skriva

Press pre 8 dana
Aleksandra Subotić se pojavila pijana na kapiji „Zadruge“ samo dan nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Ona je preskočila ogradu i ilegalno upala na posed TV „Pink“, zajedno sa Nemanjom Tošićem, a kada su pripadnici obezbeđenja prišli da ih izbace sa imanja, oni su ih verbalno i fizički napali.
“Aleksandra i Nemanja su pijani preskočili ogradu i želeli da nasilno uđu u „Zadrugu“. Aleksandra nije mogla psihički da podnese bliskost Ane Korać i njenog verenika Davida, koja je tokom celog dana, ali i kasnije, tokom žurke,... »

Zadruga 2: Aleksandru Subotić čeka do pet godina zatvora?!

Svet plus pre 8 dana
Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri Subotić zbog napada koji se dogodio uživo u programu rijalitija "Zadruga 2" , a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora.
Aleksandra Subotić bi uskoro mogla da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja, jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio Nemanja... »

Preti joj pet godina zatvora: Aleksandri Subotić zbog skandala u "Zadruzi" mogu da oduzmu i dete

Blic pre 8 dana
Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić napravila je dva prestupa, prvi kada je udarila Minu Vrbaški, a drugi kada je nasilno pokušala da uđe u rijaliti, zbog čega joj po zakonu preti pet godina robije, a ona se trenutno plaši i reakcije Centra za sovcijalni rad koji mogu da joj oduzmu i... »
©2018 Netmark d.o.o.