Povezane vesti

Pucnjava u Bujanovcu: Ranjena devojka, metak je pogodio u vrat

Telegraf pre 7 dana
Devojka je ranjena oko 15 časova
Albanka A.A. (20) iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je oko 15 časova, potvrđeno je iz izvora bliskih policiji u Vranju. Devojka je sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a potom prebačena u KC Niš. Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju su potvrdili da je... »

Dvadesetogodišnja devojka upucana u vrat

Jugmedia pre 8 dana
Dvadesetogodišnja devojka A.A. iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je danas popodne oko 15 časova, potvrđeno je juGmedii. Devojka je upucana u predelu vrata i sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a onda prebačena u niški Klinički centar. Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju saopštavaju... »

Ranjena devojka kod Bujanovca

OK radio pre 8 dana
Dvadesetogodišnja Albanka A.A. iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je u petak popodne, potvrđeno je iz izvora bliskih policiji u Vranju.
Devojka je sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a potom prebačena u KC Niš. Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju su potvrdili da je uviđaj u toku. Prema raspoloživim informacijama devojka je upucana oko 15 časova i to u... »

Pronađeno telo muškarca, sumnja se na samoubistvo

Jugmedia pre 8 dana
Prema nezvaničnim informacijama, pedesetdevetogodišnji muškarac iz Vranja, iz naselja Tulbe počinio je samoubistvo u porodičnoj kući u četvrtak uveče oko 19 časova. U trenutku nesreće bio je sam u kući, a njegovo telo pronašli su rođaci. Policijska uprava Vranje nema praksu oglašavanja o ovakvim... »

Miligram, trubači i 500 litara vina za doček Srpske nove godine

Jugmedia pre 8 dana
Popularna muzička pop-folk grupa “Miligram” zabavljaće Surduličane za doček Srpske nove godine 13. januara na centralnom trgu u ovom mestu. Pored njih, publika će uživati i uz trubače, a atmosferu će dodatno podgrejati priprema 500 litara kuvanog vina, koje su organizatori za ovu noć obezbedili.... »

Srpska Nova u Surdulici: Miligram za uši, 500 kila vina za dušu

OK radio pre 8 dana
Vranje - U Surdulici će i ove godine biti tradicionalno organizovan javni doček Srpske Nove godine, saopštili su organizatori.
Na centralnom trgu nastupiće „Miligram“, muzički pop-folk sastav iz Beograda. Pored toga publika će imati prilike da uživa i uz trubače, a organizatori su pripremili 500 litara kuvanog vina. Vulgarni, uvredljivi i komentari u... »

Obesio se muškarac u Vranju

OK radio pre 8 dana
Muškarac B.Đ. (52) iz Vranja izvršio je samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u Vranju u naselju Ćoška u četvrtak uveče oko 19 časova.
B.Đ. se prema nezvaničnim informacijama obesio vešanjem o gelender na stepeništu. U trenutku nesreće B.Đ. je bio sam u kući, a njegovo telo pronašli su rođaci. B.Đ. je bio bez posla, a povremeno je odlazio na rad u inostranstvo,... »

Pažljivo vozite: Slovenac umalo sleteo sa nadvožnjaka

OK radio pre 8 dana
Vranje - Zbog sneg ai leda na putu u četvrtaka je na nadvožnjaku magistralnog puta u Vladičinom Hanu izbegnuta nesreća.
Prema navodima Policijske uprave Vranje, negde oko 15 časova, “Pežo” slovenačkih registarskih oznaka udario je u ogradu na magistralnom putu, i umalo nije pao sa nadvožnjaka visine 10 - ak metara. Ovom prilikom niko nije... »
©2018 Netmark d.o.o.