Povezane vesti

Pucnjava u Bujanovcu: Ranjena devojka, metak je pogodio u vrat

Telegraf 11.01.2019
Devojka je ranjena oko 15 časova. Albanka A.A. (20) iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je oko 15 časova, potvrđeno je iz izvora bliskih policiji u Vranju. Devojka je sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a potom prebačena u KC Niš. Iz… »

Dvadesetogodišnja devojka upucana u vrat

Jugmedia 11.01.2019
Dvadesetogodišnja devojka A.A. iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je danas popodne oko 15 časova, potvrđeno je juGmedii. Devojka je upucana u predelu vrata i sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a onda prebačena u niški Klinički… »

Ranjena devojka kod Bujanovca

OK radio 11.01.2019
Dvadesetogodišnja Albanka A.A. iz sela Lučane kod Bujanovca, upucana je u petak popodne, potvrđeno je iz izvora bliskih policiji u Vranju. Devojka je sa teškim povredama prvo zbrinuta u ZC Vranje, a potom prebačena u KC Niš. Iz Višeg javnog… »

Pronađeno telo muškarca, sumnja se na samoubistvo

Jugmedia 11.01.2019
Prema nezvaničnim informacijama, pedesetdevetogodišnji muškarac iz Vranja, iz naselja Tulbe počinio je samoubistvo u porodičnoj kući u četvrtak uveče oko 19 časova. U trenutku nesreće bio je sam u kući, a njegovo telo pronašli su rođaci… »

Srpska Nova u Surdulici: Miligram za uši, 500 kila vina za dušu

OK radio 11.01.2019
Vranje - U Surdulici će i ove godine biti tradicionalno organizovan javni doček Srpske Nove godine, saopštili su organizatori. Na centralnom trgu nastupiće „Miligram“, muzički pop-folk sastav iz Beograda. Pored toga publika će imati prilike da… »

Miligram, trubači i 500 litara vina za doček Srpske nove godine

Jugmedia 11.01.2019
Popularna muzička pop-folk grupa “Miligram” zabavljaće Surduličane za doček Srpske nove godine 13. januara na centralnom trgu u ovom mestu. Pored njih, publika će uživati i uz trubače, a atmosferu će dodatno podgrejati priprema 500 litara… »

Obesio se muškarac u Vranju

OK radio 11.01.2019
Muškarac B.Đ. (52) iz Vranja izvršio je samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u Vranju u naselju Ćoška u četvrtak uveče oko 19 časova. B.Đ. se prema nezvaničnim informacijama obesio vešanjem o gelender na stepeništu. U trenutku nesreće… »

Pažljivo vozite: Slovenac umalo sleteo sa nadvožnjaka

OK radio 11.01.2019
Vranje - Zbog sneg ai leda na putu u četvrtaka je na nadvožnjaku magistralnog puta u Vladičinom Hanu izbegnuta nesreća. Prema navodima Policijske uprave Vranje, negde oko 15 časova, “Pežo” slovenačkih registarskih oznaka udario je u ogradu na… »

Vesti dana »