Povezane vesti
Merkel i Cipras: Sporazum iz Prespe važan i za region i za Evropu
Danas 11.01.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovila je u susretu sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom u Atini da će Sporazum iz Prespe doneti koristi ne samo Atini i Skoplju već i čitavoj Evropi, prenose danas grčki mediji. „Zahvalna sam Aleksisu Ciprasu… »
Merkel i Cipras: Sporazum iz Prespe važan i za region i za Evropu
Novi magazin 11.01.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovila je u susretu sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom u Atini da će Sporazum iz Prespe doneti koristi ne samo Atini i Skoplju već i čitavoj Evropi, prenose danas grčki mediji. "Zahvalna sam Aleksisu Ciprasu… »
Merkel: Sporazum iz Prespe od koristi za Grčku, Makedoniju, region i EU
Večernje novosti 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. ATINA - Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što… »
Merkel u Grčkoj: Zahvalna sam Ciprasu što je rešio spor sa Makedonijom, od toga će imati korist ceo region i Evropa
Blic 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. Sa imenom Severna Makedonija sve je jasnije. . . Ne mogu a… »
Merkelova čestitala Ciprasu i zaevu: Sporazum iz Prespe od koristi za ceo region i EU
Kurir 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. "Sa imenom Severna Makedonija sve je jasnije. . . Ne mogu a… »
Vesti dana »

Završen zbor u Kragujevcu: Traži se isplata 50% plata prosvetnim radnicima iz budžetskih rezervi grada
Serbian News Media pre 2 satajoš 62 povezane

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 9 satijoš 18 povezanih

Studentu Medicinskog fakulteta u Nišu Arsenu Milosavljeviću određen pritvor
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast, objavljeni snimci i fotografije: "Zahvaljujem se svim našim braniocima" (foto, video)
Blic pre 8 satijoš 18 povezanih