Повезане вести
Меркел и Ципрас: Споразум из Преспе важан и за регион и за Европу
Данас 11.01.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел поновила је у сусрету са грчким премијером Алексисом Ципрасом у Атини да ће Споразум из Преспе донети користи не само Атини и Скопљу већ и читавој Европи, преносе данас грчки медији. „Захвална… »
Меркел и Ципрас: Споразум из Преспе важан и за регион и за Европу
Нови магазин 11.01.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел поновила је у сусрету са грчким премијером Алексисом Ципрасом у Атини да ће Споразум из Преспе донети користи не само Атини и Скопљу већ и читавој Европи, преносе данас грчки медији. "Захвална… »
Меркел: Споразум из Преспе од користи за Грчку, Македонију, регион и ЕУ
Вечерње новости 11.01.2019
Захвална сам грчком премијеру Алексису Ципрасу што је са Зораном Заевом радио на решавању питања имена Македоније, рекла је немачка канцеларка Ангела Меркел током званичне посете Грчкој. АТИНА - Захвална сам грчком премијеру… »
Меркел у Грчкој: Захвална сам Ципрасу што је решио спор са Македонијом, од тога ће имати корист цео регион и Европа
Блиц 11.01.2019
Захвална сам грчком премијеру Алексису Ципрасу што је са Зораном Заевом радио на решавању питања имена Македоније, рекла је немачка канцеларка Ангела Меркел током званичне посете Грчкој. Са именом Северна Македонија све је… »
Меркелова честитала Ципрасу и заеву: Споразум из Преспе од користи за цео регион и ЕУ
Курир 11.01.2019
Захвална сам грчком премијеру Алексису Ципрасу што је са Зораном Заевом радио на решавању питања имена Македоније, рекла је немачка канцеларка Ангела Меркел током званичне посете Грчкој. "Са именом Северна Македонија све је… »
Вести дана »
Прогноза времена за Србију за 12. децембар 2025: магла, росуља и тмурно време
Глас југа пре 2 сатајош 21 повезана
Девизне резерве 29,4 милијарди евра, НБС у новембру продала 210 милиона евра
Данас пре 1 сатјош 20 повезаних
Министарка: Приоритети за развој енергетског сектора-диверсификација извора и рута снабдевања
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 15 повезаних