Povezane vesti
Merkel i Cipras: Sporazum iz Prespe važan i za region i za Evropu
Danas 11.01.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovila je u susretu sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom u Atini da će Sporazum iz Prespe doneti koristi ne samo Atini i Skoplju već i čitavoj Evropi, prenose danas grčki mediji. „Zahvalna sam Aleksisu Ciprasu za rad… »
Merkel i Cipras: Sporazum iz Prespe važan i za region i za Evropu
Novi magazin 11.01.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovila je u susretu sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom u Atini da će Sporazum iz Prespe doneti koristi ne samo Atini i Skoplju već i čitavoj Evropi, prenose danas grčki mediji. "Zahvalna sam Aleksisu Ciprasu za rad… »
Merkel: Sporazum iz Prespe od koristi za Grčku, Makedoniju, region i EU
Večernje novosti 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. ATINA - Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa… »
Merkel u Grčkoj: Zahvalna sam Ciprasu što je rešio spor sa Makedonijom, od toga će imati korist ceo region i Evropa
Blic 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. Sa imenom Severna Makedonija sve je jasnije. . . Ne mogu a da ne… »
Merkelova čestitala Ciprasu i zaevu: Sporazum iz Prespe od koristi za ceo region i EU
Kurir 11.01.2019
Zahvalna sam grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu što je sa Zoranom Zaevom radio na rešavanju pitanja imena Makedonije, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel tokom zvanične posete Grčkoj. "Sa imenom Severna Makedonija sve je jasnije. . . Ne mogu a da ne… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Na desetine traktora ispred Pokrajinske vlade, veliki broj pripadnika Interventne policije: Vučić odgovorio profesoru iz Novog Sada
Nova pre 25 minutajoš 24 povezane

Prva reakcija Rusije: Zatvaranje neba nad Ukrajinom značilo bi rat sa NATO-om
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 13 satijoš 10 povezanih

"Ako opet bude blokada, zaposleni neće dobiti plate" Ministar Dejan Vuk Stanković reagovao: Mi ćemo onda pokrenuti mehanizme odgovornosti za tako nešto
Dnevnik pre 20 minutajoš 18 povezanih