Повезане вести

Енди Мари најавио крај каријере: Турнир у Мелбурну ми је можда последњи Сирова емоција

Енди Мари најавио крај каријере: Турнир у Мелбурну ми је можда последњи Сирова емоција

Радио 021 11.01.2019
Британски тенисер Енди Мари кроз сузе је најавио да би Гренд слем у Аустралији могао да буде последњи турнир у његовој каријери. Гетти Имагес Мари каже да постоји могућност да не изржи до Вимблдона Британски тенисер Енди Мари… »
Енди Мари најавио крај каријере: Турнир у Мелбурну ми је можда последњи

Енди Мари најавио крај каријере: Турнир у Мелбурну ми је можда последњи

Јужне вести 11.01.2019
Гетти Имагес Мари каже да постоји могућност да не изржи до Вимблдона Британски тенисер Енди Мари изјавио да ће се пензионисати после Вимблдона, али да страхује да ће му Аустралијен Опен бити последњи турнир у каријери. Троструки… »
Тенисер Енди Мареј најавио повлачење

Тенисер Енди Мареј најавио повлачење

Слободна Европа 11.01.2019
Британски тенисер Енди Мареј најавио је данас да ће се ове године пензионисати и да ће му Аустралијан опен можда бити последњи турнир. Мареј је учествовао на турниру у Бризбејну након годину дана одсуства због операције кука… »
Мари најавио крај: Можда је АО мој последњи турнир

Мари најавио крај: Можда је АО мој последњи турнир

Н1 Инфо 11.01.2019
Након низа повреда, операција и покушаја да се опорави и врати на терен, Енди Мари бори се и пред предстојећи Аустралијан опен. Свет је у ноћи између четвртка и петка обишла вест о најави краја каријере британског тенисера. Ако и… »

Вести дана »