Povezane vesti
Srbin prekobrojan u Valensiji, stiže na ostrvo?
Sportske.net 11.01.2019
Marselinjo ne računa na njega. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić na pragu je odlaska iz Valensije, tvrde španski mediji. Srbin je proteklog leta stigao na Mestalju za dva miliona evra, ali nije dobio ozbiljnu priliku da se nametne kod… »
Valensija šalje Račića na pozajmicu u Segundu
N1 Info 11.01.2019
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić napustiće Valensiju i do kraja sezone će igrati na pozajmici u Tenerifama, članu španske Segunde. Mediji bliski klubu sa Mestalje ističu da je dogovor već postignut i da će se posao ozvaničiti u toku petka… »
Valensija šalje Račića na pozajmicu
Mondo 11.01.2019
Bivši fudbaler Crvene zvezde ostaće u Španiji, ali ide u niži rang. Foto: MN Press Posle samo 69 minuta za prvi tim Valensije, upisanih u Kupu kralja, Uroš Račić seli se na pozajmicu. Bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je prošlog leta stigao na Mestalju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 18 povezanih

Topić otkrio zašto mu je Jokić održao lekciju: "Pogrešio sam, trebalo je odmah to da uradim"
Mondo pre 1 minutjoš 45 povezanih