Niža cena goriva spustila inflaciju

Niža cena goriva spustila inflaciju

Radio 021 pre 8 dana
Potrošačke cene u SAD su u decembru za 0,1 odsto manje u odnosu na novembar, zbog smanjenja cena benzina.
U Sjedinjenim Američkim Državama pojeftinile su još avio-karate i polovni automobili. Inflacija je decembru, na godišnjem nivou, iznosila samo 1,9 odsto, što je njen prvi pad ispod nivoa od 2,0 procenta od avgusta 2017. godine,... »

Niža cena goriva spustila inflaciju

B92 pre 8 dana
B92: Niža cena goriva spustila inflaciju
Vašington -- Potrošačke cene u SAD su u decembru za 0,1 posto u odnosu na novembar, zbog smanjenja cena benzina.
U Sjedinjenim Američkim Državama pojeftinile su još avio-karate i polovni automobili. Inflacija je decembru, na godišnjem nivou, iznosila samo 1,9 odsto što je njen prvi pad ispod nivoa od 2,0 procenta od avgusta 2017. godine,... »

Više cene hrane u decembru

Večernje novosti pre 9 dana
U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast od 0,1 odsto na mesečnom nivou, dok je u odnosu na isti mesec 2017. godine porasla za 2,0 procenta
BOGRAD - U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast od 0,1 odsto na mesečnom nivou, dok je u odnosu na isti mesec 2017. godine porasla za 2,0 procenta. Potrošačke cene su tokom 12 meseci prošle godine, u... »

Više cene proizvoda u decembru

Danas pre 9 dana
Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u decembru 2018. više su u odnosu na novembar u proseku za 0,1 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.
Rast cena je zabeležen u grupi Hrana i bezalkoholna pića od jedan odsto, kao i u grupama Nameštaj, pokućstvo i tekuće održavanje stana i Zdravstvo za po 0,4 odsto. Pad cena je zabeležen u grupama Transport od 1,7 odsto, Restorani... »

Više cene hrane u decembru

RTS pre 9 dana
RTS: Više cene hrane u decembru
U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast od 0,1 odsto na mesečnom nivou, dok je u odnosu na isti mesec 2017. godine porasla za 2,0 procenta.
Potrošačke cene su tokom 12 meseci prošle godine, u poređenju sa 2017. godinom, u proseku povećane za dva odsto, objavio je Republički zavod za statistiku. U decembru su na mesečnom nivou poskupeli hrana i bezalkoholna pića za... »

Mesečna inflacija u Srbiji u decembru bila 0,1 odsto

Nova ekonomija pre 9 dana
Cene proizvoda i usluga lične potrošnje, kojima se meri inflacija, u Srbiji su u decembru 2018. godine u odnosu na novembar u proseku bile više za 0,1 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. Godišnja inflacija u decembru je iznosila dva odsto. Posmatrano po glavnim grupama... »

Mesečna inflacija u decembru u Srbiji bila 0,1 odsto

Danas pre 9 dana
Cene proizvoda i usluga lične potrošnje, kojima se meri inflacija, u Srbiji su u decembru 2018. godine u odnosu na novembar u proseku bile više za 0,1 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.
Godišnja inflacija u decembru je iznosila dva odsto. Posmatrano po glavnim grupama proizvoda i usluga klasifikovanih prema nameni potrošnje u decembru su poskupeli hrana i bezalkoholna pića (jedan odsto), kao i nameštaj,... »

Decembarska inflacija u Srbiji 0,1%, godišnja 2,0%

SEEbiz pre 9 dana
BEOGRAD – U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast od 0,1 odsto na mesečnom nivou, dok je u odnosu na isti mesec 2017. godine porasla za 2,0 procenta.
Potrošačke cene su tokom 12 meseci prošle godine, u poređenju sa 2017. godinom, u proseku povećane za 2,0 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku. U decembru su na mesečnom nivou poskupeli hrana I bezalkoholna pića za... »

Inflacija "skočila" na 2%

Mondo pre 9 dana
U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast u odnosu na isti mesec prethodne godine od 2 odsto, što je nivo ko koga se kreće gotovo šest meseci.
Foto: Ilustracija MONDO Potrošačke cene su tokom 12 meseci prošle godine, u poređenju sa 2017. godinom, u proseku povećane za 2,0 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku. Na mesečnom nivou rast je simboličnih 0,1 odsto.... »

Decembarska inflacija 0,1 odsto, godišnja 2,0

RTV pre 9 dana
RTV: Decembarska inflacija 0,1 odsto, godišnja 2,0
BEOGRAD - U Srbiji je u decembru 2018. godine inflacija zabeležila rast od 0,1 odsto na mesečnom nivou, dok je u odnosu na isti mesec 2017. godine porasla za 2,0 procenta.
Potrošačke cene su tokom 12 meseci prošle godine, u poređenju sa 2017. godinom, u proseku povećane za 2,0 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku. U decembru su na mesečnom nivou poskupeli hrana I bezalkoholna pića za... »

Dačić: Sednica SB UN o Kosovu 7. februara

Politika  pre 2 sata  još 17 povezanih

Federer "šljaka" posle dve godine pauze

Sportske.net  pre 1 sat  još 18 povezanih

Jokića ne zanimaju rekordi: Igrali smo dobro od početka

N1 Info  pre 4 sata  još 13 povezanih

Australijan open dobija novog šampiona, Cicipas izbacio Federera!

Sportski žurnal  pre 4 sata  još 12 povezanih

Japan: Umro najstariji čovjek na svijetu

Al Jazeera  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.