Srbiji 44,4 miliona evra bespovratno za infrastrukturu

Srbiji 44,4 miliona evra bespovratno za infrastrukturu

Danas petak, 11. januar 2019.
Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) dodelio je Srbiji ukupno 44,4 miliona evra bespovratnih sredstava za realizaciju projekata u saobraćaju, saopštilo je danas Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Najveći deo novca odnosi se na investicioni grant za izgradnju prve deonice auto-puta Niš-Merdare-Priština, od Niša do Pločnika, za koju je izdvojeno 40,6 miliona evra. Ukupna vrednost izgradnje deonice Niš-Pločnik, duge 33... »

Za puteve na poklon dobili 44,4 miliona EUR

B92 petak, 11. januar 2019.
B92: Za puteve na poklon dobili 44,4 miliona EUR
Beograd -- Investicioni okvir za Zapadni Balkan dodelio je Srbiji ukupno 44,4 miliona evra bespovratnih sredstava za realizaciju projekata u saobraćaju.
U saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture se navodi da najveći deo novca (WBIF) se odnosi na investicioni grant za izgradnju prve deonice auto-puta Niš-Merdare-Priština, od Niša do Pločnika, za koju je... »

WBIF dodelio Srbiji 44,4 miliona evra za projekte u saobraćaju

N1 Info petak, 11. januar 2019.
Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) dodelio je Srbiji ukupno 44,4 miliona evra bespovratnih sredstava za realizaciju projekata u saobraćaju, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Najveći deo novca odnosi se na investicioni grant za izgradnju prve deonice auto-puta Niš - Merdare - Priština, od Niša do Pločnika, za koju je izdvojeno 40,6 miliona evra. Ukupna vrednost izgradnje deonice Niš - Pločnik, duge 33... »

Srbiji 44,4 miliona bespovratno za infrastrukturu, najviše za Niš-Priština

Dnevnik petak, 11. januar 2019.
BEOGRAD: Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) dodelio je Srbiji ukupno 44,4 miliona evra bespovratnih sredstava za realizaciju projekata u saobraćaju.
Najveći deo novca odnosi se na investicioni grant za izgradnju prve deonice auto-puta Niš-Merdare-Priština, od Niša do Pločnika, za koju je izdvojeno 40,6 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva. Ukupna vrednost... »
©2019 Netmark d.o.o.