Повезане вести
Додик: Срби се не осећају сигурно
Вечерње новости 11.01.2019
Додик на божићном пријему у касарни "Козара" у Бањалуци о Оружаним снагама БиХ. Борићемо се за своја права у складу са Дејтонским мировним споразумом. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да ће се залагати за… »
Цвијановић: Српску чува љубав њеног народа
Вечерње новости 11.01.2019
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српску чува љубав њеног народа и снага институција, те да основни задатак свих треба да буде мир и стабилност. Председница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је… »
Додик: Ми нисмо босански Срби, то је увреда
Нови магазин 11.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да у БиХ постоје само Срби, а не босански Срби, наводећи да је назив босански Срби увреда за Србе у БиХ. "Ми нисмо босански Срби, немојте нас вређати, изазваћете… »
Додик о Србима у војсци БиХ: На пет најважнијих функција нема ниједног, то мора бити промењено!
Курир 11.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да ће се залагати за побољшање статуса српских припадника у Оружаним снагама БиХ јер од пет најважнијих функција у овим снагама и у Министарству одбране БиХ нема Србина… »
Додик: На пет најбитнијих места у војсци БиХ, ниједан Србин
РТС 11.01.2019
Председница Републике Српске и председавајући Председништва БиХ, Жељка Цвијановић и Милорад Додик, присуствовали су божићном пријему у касарни "Козара" у Бањалуци. Додик је у свом обраћању изразио незадовољство положајем… »
"На пет најбитнијих места у оружаним снагама БиХ - ниједан Србин"
Вести онлине 11.01.2019
Председница Републике Српске и председавајуц́и Председништва БиХ, Жељка Цвијановиц́ и Милорад Додик, присуствовали су данас божиц́ном пријему у касарни "Козара" у Бањалуци, у организацији Команде Шесте пешадијске бригаде са… »
Додик: Ми нисмо "босански Срби", тај назив је увреда за нас
Н1 Инфо 11.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да у БиХ постоје само Срби, а не босански Срби, наводећи да је назив босански Срби увреда за Србе у БиХ. "Ми нисмо босански Срби, немојте нас вређати, изазваћете лавину… »
Додик: Ми смо Срби, а не босански Срби - то је увреда
Мондо 11.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да у БиХ постоје само Срби, а не босански Срби, наводећи да је назив босански Срби увреда за Србе у БиХ. Фото: МОНДО/ Ведран Шевчук "Ми нисмо босански Срби, немојте… »
На пет најважнијих функција у Оружаним снагама БиХ ниједан Србин
РТВ 11.01.2019
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске и председавајући Председништва БиХ, Жељка Цвијановић и Милорад Додик, присуствовали су данас божићном пријему у касарни "Козара" у Бањалуци, у организацији Команде Шесте пјешадијске… »
Додик: На пет најбитнијих места у оружаним снагама БиХ — ниједан Србин
Спутник 11.01.2019
Председница Републике Српске и председавајући Председништва БиХ, Жељка Цвијановић и Милорад Додик, присуствовали су данас божићном пријему у касарни „Козара“ у Бањалуци, у организацији Команде Шесте пешадијске бригаде са… »
Додик: Залагаћемо се за побољшање статуса Срба у Оружаним снагама БиХ
Блиц 11.01.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да ће се залагати за побољшање статуса српских припадника у Оружаним снагама БиХ, јер од пет најважнијих функција у овим снагама и у Министарству одбране БиХ нема Србина… »
Вести дана »
Стручњак: Повлачење НИС-а са листинга Београдске берзе изазвало би крах акционарства
Радио сто плус пре 30 минутајош 58 повезаних
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 4 сатијош 11 повезаних
Озбиљна претња кремља Украјини! "Пристаните на преговоре о Трамповом мировном споразуму одмах или ћете се изгубити још територија"
Блиц пре 25 минутајош 67 повезаних
Дејтонски споразум окончао рат у Босни, па прерастао у 'лудачку кошуљу'
BBC News пре 1 сатјош 16 повезаних
Протест на Филозофском факултету у Новом Саду: Студенти изнели захтеве, дошло и до инцидента са професорком (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних