Povezane vesti
Dodik: Srbi se ne osećaju sigurno
Večernje novosti 11.01.2019
Dodik na božićnom prijemu u kasarni "Kozara" u Banjaluci o Oružanim snagama BiH. Borićemo se za svoja prava u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se zalagati za poboljšanje… »
Cvijanović: Srpsku čuva ljubav njenog naroda
Večernje novosti 11.01.2019
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da Srpsku čuva ljubav njenog naroda i snaga institucija, te da osnovni zadatak svih treba da bude mir i stabilnost. Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da Srpsku čuva ljubav… »
Dodik: Mi nismo bosanski Srbi, to je uvreda
Novi magazin 11.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da u BiH postoje samo Srbi, a ne bosanski Srbi, navodeći da je naziv bosanski Srbi uvreda za Srbe u BiH. "Mi nismo bosanski Srbi, nemojte nas vređati, izazvaćete lavinu odgovora koji… »
Dodik o Srbima u vojsci BiH: Na pet najvažnijih funkcija nema nijednog, to mora biti promenjeno!
Kurir 11.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se zalagati za poboljšanje statusa srpskih pripadnika u Oružanim snagama BiH jer od pet najvažnijih funkcija u ovim snagama i u Ministarstvu odbrane BiH nema Srbina, što mora biti… »
Dodik: Na pet najbitnijih mesta u vojsci BiH, nijedan Srbin
RTS 11.01.2019
Predsednica Republike Srpske i predsedavajući Predsedništva BiH, Željka Cvijanović i Milorad Dodik, prisustvovali su božićnom prijemu u kasarni "Kozara" u Banjaluci. Dodik je u svom obraćanju izrazio nezadovoljstvo položajem srpskog naroda u… »
"Na pet najbitnijih mesta u oružanim snagama BiH - nijedan Srbin"
Vesti online 11.01.2019
Predsednica Republike Srpske i predsedavajući Predsedništva BiH, Željka Cvijanović i Milorad Dodik, prisustvovali su danas božićnom prijemu u kasarni "Kozara" u Banjaluci, u organizaciji Komande Šeste pešadijske brigade sa komandama i… »
Dodik: Mi nismo "bosanski Srbi", taj naziv je uvreda za nas
N1 Info 11.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u BiH postoje samo Srbi, a ne bosanski Srbi, navodeći da je naziv bosanski Srbi uvreda za Srbe u BiH. "Mi nismo bosanski Srbi, nemojte nas vređati, izazvaćete lavinu odgovora koji neće… »
Dodik: Mi smo Srbi, a ne bosanski Srbi - to je uvreda
Mondo 11.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da u BiH postoje samo Srbi, a ne bosanski Srbi, navodeći da je naziv bosanski Srbi uvreda za Srbe u BiH. Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk "Mi nismo bosanski Srbi, nemojte nas vređati… »
Na pet najvažnijih funkcija u Oružanim snagama BiH nijedan Srbin
RTV 11.01.2019
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske i predsedavajući Predsedništva BiH, Željka Cvijanović i Milorad Dodik, prisustvovali su danas božićnom prijemu u kasarni "Kozara" u Banjaluci, u organizaciji Komande Šeste pješadijske brigade sa komandama i… »
Dodik: Na pet najbitnijih mesta u oružanim snagama BiH — nijedan Srbin
Sputnik 11.01.2019
Predsednica Republike Srpske i predsedavajući Predsedništva BiH, Željka Cvijanović i Milorad Dodik, prisustvovali su danas božićnom prijemu u kasarni „Kozara“ u Banjaluci, u organizaciji Komande Šeste pešadijske brigade sa komandama i… »
Dodik: Zalagaćemo se za poboljšanje statusa Srba u Oružanim snagama BiH
Blic 11.01.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se zalagati za poboljšanje statusa srpskih pripadnika u Oružanim snagama BiH, jer od pet najvažnijih funkcija u ovim snagama i u Ministarstvu odbrane BiH nema Srbina, što mora biti… »
Vesti dana »

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Sedam poginulih u urušavanju mostova u ruskim regijama na granici s Ukrajinom
Al Jazeera pre 1 minutjoš 24 povezane

Srbija na udaru prvog toplotnog talasa! Rhmz izdao upozorenje, ova grupa ljudi posebno da se pripazi: Evo kada tačno kreće pakao
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih

Uuu, Ovo je baš bolelo! Bivši as Milana podigao trofej Lige šampiona, pa jednom izjavom brutalno ponizio Inter!
Kurir pre 21 minutajoš 37 povezanih