Povezane vesti
Đoković iznenađen Marijevom izjavom
N1 Info 11.01.2019
Izjava Endija Marija, o mogućem povlačenju iz tenisa po završetku Australijan Opena, iznenadila je i Novaka Đokovića, koji je samo dan ranije trenirao sa nekadašnjim svetskim brojem 1 i osvajačem tri Gren slema. „To je za mene pravi šok, jer smo… »
Đoković reagovao na marijevu konferenciju: Ista smo generacija…
Hot sport 11.01.2019
Novak Đoković nije krio da ga je, prema njegovim rečima, šokirala konferencija za medije na kojoj je Endi Mari saopštio da bi mogao uskoro da završi profesionalnu karijeru. Novak je Marijeve reči prihvatio izuzetno emotivno: – Šok je za mene… »
Novak potrešen Marejevom konferencijom
Vesti online 11.01.2019
Srpski teniser je bio pogođen načinom na koji je njegov prijatelj iz dečačkih dana započeo obraćanje novinarima. - Ovo je prilično šokantno za mene, jer smo ista generacija. Tužno je videti ga kroz šta je prolazio u poslednjih nekoliko godina… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kao da je cela Srbija na nogama, aktivirao se i „Pobunjeni univerzitet“: Hiljade ljudi i danas na ulicama
Nova pre 11 minutajoš 38 povezanih
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Novi magazin pre 5 satijoš 5 povezanih
Čačanski vrtići danas obustavili rad u znak solidarnosti sa studentima i građanima
N1 Info pre 58 minutajoš 24 povezane
Makron nakon pretnji Trampa: Evropa će reagovati ako bude napada na njenu trgovinu
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih