Povezane vesti
Mihajlović: Građani ne žele Đilasa, Jeremića...
Mondo 11.01.2019
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović kaže da su građani koji protestuju jasno pokazali da ne podržavaju Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića. Foto: Mondo/Goran Sivački ''Koliko im organizatori protesta zapravo veruju i koliko… »
Mihajlović: Građani na protestima pokazali da ne veruju SZS
Danas 11.01.2019
Ne pamtim da se opozicija toliko uskomešala zbog neke moje izjave kao zbog one da su ih građanski protesti potpuno ogolili, napisala je ministarka građevine, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović na svom Fejsbuk profilu. Ona je navela da su… »
Teško mi je kad mi pomenu dete! Uključili su mog sina od 16 godina, nek im služi na čast! Zorana Mihajlović uputila…
Kurir 11.01.2019
Potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, imala je poruku za opoziciju, a koju je objavila na svom Fejsbuku, u kojoj je između ostalog iznela i kako se osećala kada su na društvenim mrežama prozivali njenog sina, koji je objavio sliku iz zdanja… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 56 minutajoš 76 povezanih
Nova ponuda Vlade prosvetnim radnicima – dva povećanja od po pet odsto
Vreme pre 4 satijoš 37 povezanih
Upozorenje RHMZ! Stiže zahlađenje: Evo koje delove Srbije će večeras pogoditi nevreme - od sutra svuda hladno, biće i snega
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Vučević Konakoviću: Zagrlite RS imaćete bolju BiH, ljudi će biti zadovoljniji
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih