Ništa ni od oslobađanja od takse za određenu robu

Ništa ni od oslobađanja od takse za određenu robu

B92 pre 38 dana
B92: Ništa ni od oslobađanja od takse za određenu robu
Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotne takse na robu iz Srbije i BiH.
Reč je o robi koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere, prenela je Koha onlajn. Odluku o uvođenju sto posto veće takse za proizvode iz Srbije i BiH prištinska vlada je donela 21.... »

Odloženo usvajanje odluke o oslobađanju od taksi

Večernje novosti pre 38 dana
Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotnih taksi na robu iz Srbije i BiH, koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere
PRIŠTNA - Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotnih taksi na robu iz Srbije i BiH, koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere,... »

Kosovska vlada: Odluka o ukidanju taksi od 100 odsto odložena, mera ostaje do daljeg

Blic pre 38 dana
Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotnih taksi na robu iz Srbije i BiH, koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere, prenela je "Koha onlajn". Odluku o uvođenju 100 odsto većih taksi za proizvode iz... »

Odloženo usvajanje odluke o oslobađanju od taksi

RTS pre 38 dana
RTS: Odloženo usvajanje odluke o oslobađanju od taksi
Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotnih taksi na robu iz Srbije i BiH, koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere, prenela je "Koha onlajn".
Odluku o uvođenju sto odsto većih taksi za proizvode iz Srbije i BiH, prištinska vlada je donela 21. novembra prošle godine. Protiv odluke o oslobađanju je bio ministar pravde Abelard Tahiri, koji je rekao da je ta odluka... »

Odložena odluka o oslobađanju od taksi za određenu robu

RTV pre 38 dana
RTV: Odložena odluka o oslobađanju od taksi za određenu robu
PRIŠTINA - Prištinska vlada je za naredni sastanak odložila usvajanje odluke o oslobađanju od stopostotnih taksi na robu iz Srbije i BiH, koja je na kosovsku teritoriju ušla neposredno pre i na dan stupanja na snagu te mere, prenela je Koha onlajn.
Odluku o uvođenju sto posto većih taksi za proizvode iz Srbije I BiH, prištinska vlada je donela 21. novembra prošle godine. Protiv odluke o oslobađanju je bio ministar pravde Abelard Tahiri, koji je rekao da je ta odluka... »
©2019 Netmark d.o.o.