Povezane vesti
Teodora Džehverović uhapšena u Egiptu
Večernje novosti 11.01.2019
Teodora Džehverović uhapšena je u Egiptu, jer nije imala dozvolu za snimanje na jednoj od njihovih plaža. Teodora Džehverović uhapšena je u Egiptu, jer nije imala dozvolu za snimanje na jednoj od njihovih plaža na kojima je to strogo zabranjeno, osim ako… »
Policija privela srpsku pevačicu
Mondo 11.01.2019
Pevačica Teodora Džehverović snimala spot u Egiptu bez dozvole. Teodora Džehverović privedena je u policijsku stanicu u Egiptu, jer je snimala spot na plaži, lokaciji za koju je potrebna posebna dozvola. Nakon privođenja Toodora, odnosno ekipa koja je… »
Oglasila se majka teodore Džehverović povodom hapšenja: Hvala Bogu, Teodora je dobro! A evo gde se trenutno nalazi pevačica i…
Kurir 11.01.2019
Teodora Džehverović doživela je neprijatnost kada je tokom boravka u Egiptu zbog snimanja spota, bila privedena od strane tamošnje policije. Njena majka, Gordana Džehverović oglasila se zbog ovog incidenta. Goca koja je uz svoju naslednicu u teškim… »
Teodora Džehverović uhapšena u Egiptu: Plakala sam i tresla se u stanici! Nisam kriva, prevarena sam!
Kurir 11.01.2019
Teodora Džehverović doživela je veliku neprijatnost tokom boravka u Egiptu, gde je boravila radi snimanja. Naime, Teodora je zajedno sa svojom ekipom bila privedena od strane egipatske policije. Pevačica je želela da snimi određene kadrove na nekoj… »
Vesti dana »
Ukrajinski dronovi pogodili hemijsko postrojenje u Rusiji; Britanija presrela tanker "flote iz senke" u Lamanšu
RTS pre 1 satjoš 34 povezane
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 34 minutajoš 26 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 11 satijoš 5 povezanih
Totalni kolaps u Beogradu nakon nevremena: Ulice pod vodom, saobraćaj u ovim delovima prestonice stao! (video)
Kurir pre 9 minutajoš 110 povezanih
U sudaru katamarana i jedrilice kod Splitskih vrata poginule tri osobe, za jednom se traga
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih