Повезане вести
Пас пронашао кријумчарене рогове носорога вредне 1,7 милиона долара
Радио 021 11.01.2019
Лизи, пас запослен у царинској служби јужноафричког аеродрома у Јоханесбургу, пронашла је огромну количину рогова носорога вредну 1,7 милиона долара, преносе агенције. Лизи је нањушила 36 рогова тешких 116 килограма, скривених у… »
Пас пронашао 36 рогова носорога вредних 1,7 милиона долара
Телеграф 11.01.2019
Групе за заштиту природе упозоравају на угроженост те животињске врсте. Лизи, пас запослен у царинској служби јужноафричког аеродрома у Јоханесбургу, пронашла је огромну количину рогова носорога вредну 1,7 милиона долара… »
Пас пронашао кријумчарене рогове носорога вредне 1,7 милиона долара
Н1 Инфо 11.01.2019
Лизи, пас запослен у царинској служби јужноафричког аеродрома у Јоханесбургу, пронашла је огромну количину рогова носорога вредну 1,7 милиона долара, преносе агенције. Лизи је нањушила 36 рогова тешких 116 килограма, скривених у… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане