Povezane vesti
Defanzivac pronašao novi klub: Nakon titule sa Zvezdom i Evropskog prvenstva karijeru oživljava u Sarajevu!
Hot sport 11.01.2019
Nekadašnji član malde reprezentacije Srbije potpisao je danas ugovor sa novim klubom. Fudbalski klub Sarajevo doveo je pojačanje u centralnoj defanzivnoj liniji. Nekadašnji štoper Crvene zvezde Darko Lazić stavio je paraf na jednogodišnji ugovor sa… »
Darko Lazić na Koševu
Vesti online 11.01.2019
Bivši štoper Crvene zvezde je potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Saradnja je planirana do juna 2020. godine. - Drago mi je što sam došao u klub takve istorije kakvu ima Sarajevo. Dva meseca sam bio bez kluba, a sve ostalo ću reći na terenu. Kontaktirali su… »
Bivši Zvezdin štoper u Sarajevu
Sportske.net 11.01.2019
Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde odlučio je da svoju karijeru nastavi u Sarajevu. Turska je zatvorena knjiga za štopera Darka Lazića, već dva meseca je bez kluba i na kraju je odlučio da je nastavi u Bosni i Hercegovini. Darko Lazić je potpisao ugovor… »
Darko Lazić ima novi klub
Mozzart sport 11.01.2019
Nekadašnji štoper Crvene zvezde nastavlja karijeru u komšiluku. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazić (24) ima novi klub. On je danas potpisao ugovor sa Sarajevom do juna 2020. godine. Lazić, koji igra na poziciji štopera, na Koševo je stigao kao… »
Bivši igrač Zvezde potpisao za Sarajevo
Mondo 11.01.2019
Darko Lazić preselio se u glavni grad Bosne i Hercegovine. Foto: MN Press Darko Lazić, bivši fudbaler Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije, pojačao je redove Sarajeva. Odbrambeni fudbaler je potpisao ugovor sa Sarajevom na godinu i po dana. "Drago… »
Vesti dana »

Kordon policije ispred SO Zaječar: Navijači Zvezde ušli u zgradu Gradske opštine
Danas pre 16 minutajoš 22 povezane

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 1 satjoš 7 povezanih

Mediji: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
Novi magazin pre 2 satajoš 5 povezanih

Lončar: Darko Glišić primljen u Urgentni centar u izuzetno teškom stanju
N1 Info pre 16 minutajoš 69 povezanih

Lokalizovan požar u Batajnici: Izgorele dve garaže, nema povređenih (VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 25 povezanih