Povezane vesti
Defanzivac pronašao novi klub: Nakon titule sa Zvezdom i Evropskog prvenstva karijeru oživljava u Sarajevu!
Hot sport 11.01.2019
Nekadašnji član malde reprezentacije Srbije potpisao je danas ugovor sa novim klubom. Fudbalski klub Sarajevo doveo je pojačanje u centralnoj defanzivnoj liniji. Nekadašnji štoper Crvene zvezde Darko Lazić stavio je paraf na jednogodišnji ugovor sa… »
Darko Lazić na Koševu
Vesti online 11.01.2019
Bivši štoper Crvene zvezde je potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Saradnja je planirana do juna 2020. godine. - Drago mi je što sam došao u klub takve istorije kakvu ima Sarajevo. Dva meseca sam bio bez kluba, a sve ostalo ću reći na terenu… »
Darko Lazić ima novi klub
Mozzart sport 11.01.2019
Nekadašnji štoper Crvene zvezde nastavlja karijeru u komšiluku. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazić (24) ima novi klub. On je danas potpisao ugovor sa Sarajevom do juna 2020. godine. Lazić, koji igra na poziciji štopera, na Koševo je… »
Bivši Zvezdin štoper u Sarajevu
Sportske.net 11.01.2019
Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde odlučio je da svoju karijeru nastavi u Sarajevu. Turska je zatvorena knjiga za štopera Darka Lazića, već dva meseca je bez kluba i na kraju je odlučio da je nastavi u Bosni i Hercegovini. Darko Lazić je potpisao… »
Bivši igrač Zvezde potpisao za Sarajevo
Mondo 11.01.2019
Darko Lazić preselio se u glavni grad Bosne i Hercegovine. Foto: MN Press Darko Lazić, bivši fudbaler Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije, pojačao je redove Sarajeva. Odbrambeni fudbaler je potpisao ugovor sa Sarajevom na godinu i po dana… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 28 minutajoš 1 povezana
Udruženje tužilaca Srbije: Tužilaštvo pokušava da ugasi požar, a suštinske promene još nema
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana
Vučić radnicima „Gradske čistoće“ odneo večeras dve kese pljeskavica (VIDEO)
Danas pre 40 minutajoš 1 povezana