Повезане вести
Дефанзивац пронашао нови клуб: Након титуле са Звездом и Европског првенства каријеру оживљава у Сарајеву!
Хот спорт 11.01.2019
Некадашњи члан малде репрезентације Србије потписао је данас уговор са новим клубом. Фудбалски клуб Сарајево довео је појачање у централној дефанзивној линији. Некадашњи штопер Црвене звезде Дарко Лазић ставио је параф на… »
Дарко Лазић на Кошеву
Вести онлине 11.01.2019
Бивши штопер Црвене звезде је потписао уговор са ФК Сарајево. Сарадња је планирана до јуна 2020. године. - Драго ми је што сам дошао у клуб такве историје какву има Сарајево. Два месеца сам био без клуба, а све остало ћу рећи на… »
Бивши Звездин штопер у Сарајеву
Спортске.нет 11.01.2019
Некадашњи дефанзивац Црвене звезде одлучио је да своју каријеру настави у Сарајеву. Турска је затворена књига за штопера Дарка Лазића, већ два месеца је без клуба и на крају је одлучио да је настави у Босни и Херцеговини. Дарко… »
Дарко Лазић има нови клуб
Моззарт спорт 11.01.2019
Некадашњи штопер Црвене звезде наставља каријеру у комшилуку. Некадашњи фудбалер Црвене звезде Дарко Лазић (24) има нови клуб. Он је данас потписао уговор са Сарајевом до јуна 2020. године. Лазић, који игра на позицији… »
Бивши играч Звезде потписао за Сарајево
Мондо 11.01.2019
Дарко Лазић преселио се у главни град Босне и Херцеговине. Фото: МН Пресс Дарко Лазић, бивши фудбалер Црвене звезде и младе репрезентације Србије, појачао је редове Сарајева. Одбрамбени фудбалер је потписао уговор са Сарајевом на… »
Вести дана »

Крагујевчанин ухапшен приликом покушаја обијања више банкомата
Глас Шумадије пре 24 минутајош 105 повезаних

Нова тура снега: Ово ће бити најхладнија зима у последњих 20 година, ево када ће се забелети
Правда пре 59 минутајош 27 повезаних

ЕУ покушава да убаци свог представника на самит Путина и Трампа у Будимпешти
Вести онлине пре 9 минутајош 17 повезаних

Министарка Пауновић: Могуће усвајање Закона о јединством бирачком списку почетком новембра
НИН пре 2 сатајош 13 повезаних

Утврђен дневни ред посебне седнице Народне скупштине Републике Српске, бира се в. д. председника
Спутник пре 34 минутајош 12 повезаних