Povezane vesti

Nakon šok snimka crnogorska opozicija podnosi krivične prijave protiv Mila Đukanovića i jednog od najbogatijih crnogoraca

Blic pre 8 dana
Povodom snimka na kojem se vidi da je bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović promenio 100.000 evra, Demokratski front je održao pres konferenciju na kojoj su naglasili da će pokrenuti prijave protiv aktera sa snimka kao i predsednika Mila Đukanovića i glavnog specijalnog tužioca... »

Snimak predaje 100.000 evra bivšem gradonačelniku Podgorice

Danas pre 8 dana
Predsednik Atlas grupe, Duško Knežević lično je uručio 100.000 dolara tadašnjem gradonačelniku Podgorice, Slavoljubu Stijepoviću, vidi se na video snimku koji je objavio portal „In4s“ kao i transkript razgovora Kneževića i Stijepovića.
Predsednik Atlas grupe Duško Knežević optužio je predsednika Crne Gore i šefa Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića i “klanove bliske prvoj familiji” da pokušavaju da preuzmu njegovu imovinu i poslove. On je rekao da ti... »

Šokantan snimak: Bivši gradonačelnik Podgorice dobija 100.000 dolara od Duška Kneževića (video)

Blic pre 8 dana
Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović lično je uzeo novac od predsednika Atlas grupe Duška Kneževića za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista. Kako podseća portal "IN4S", jedan od uhapšenih vozača "Atlas banke" je Specijalnom policijskom timu saopštio da je 100.000... »
©2018 Netmark d.o.o.