Rama: Čakaj - "topovsko meso" protiv mene i Tačija

Rama: Čakaj - "topovsko meso" protiv mene i Tačija

Dnevnik subota, 12. januar 2019.
TIRANA: Albanski premijer Edi Rama ponovo je kritikovao predsednika Iljira Metu zbog odbijanja da potpiše imenovanje Genta Čakaja, Albanca s Kosova, za ministra spoljnih poslova Albanije.
Meta je to odbio s obrazloženjem da je Čakaj mlad i neiskusan, kao i da je njegovo zalaganje za ideju kosovskog predsednika Hašima Tačija o korekciji granice sa Srbijom "opasna", ali i da je bezbednosna provera u vezi s njim... »

Nastavlja se džumbus u tirani zbog Srbije, Rama opleo po iljiru meti: Sve je to protiv mene i Tačija, fabrikuje antialbansku zaveru!

Kurir subota, 12. januar 2019.
TIRANA - Albanski premijer Edi Rama ponovo je kritikovao predsednika Iljira Metu zbog odbijanja da potpiše imenovanje Genta Čakaja, za ministra spojnih poslova Albanije. Meta je to odbio s obrazloženjem da je Čakaj, Albanac s Kosova, mlad i neiskusan, kao i da je njegovo zalaganje za ideju Hašima... »

Svađa oko Srbije ne jenjava: Rama: Meta koristi Čakaja kao "topovsko meso" protiv mene i Tačija

Blic subota, 12. januar 2019.
Albanski premijer Edi Rama ponovo je noćas kritikovao predsednika Iljira Metu zbog odbijanja da potpiše imenovanje Genta Čakaja, Albanca s Kosova, za ministra spojnih poslova Albanije. Meta je to odbio s obrazloženjem da je Čakaj mlad i neiskusan, kao i da je njegovo zalaganje za ideju Hašima... »

Rama: Čakaj - "topovsko meso" protiv mene i Tačija

B92 subota, 12. januar 2019.
B92: Rama: Čakaj - "topovsko meso" protiv mene i Tačija
Albanski premijer Edi Rama ponovo je kritikovao predsednika Iljira Metu zbog odbijanja da potpiše imenovanje Genta Čakaja, za ministra spojnih poslova Albanije.
Meta je to odbio s obrazloženjem da je Čakaj, Albanac s Kosova, mlad i neiskusan, kao i da je njegovo zalaganje za ideju Hašima Tačija o korekciji granice sa Srbijom "opasna", ali i da je bezbednosna provera u vezi s njim... »

Politički potres u Albaniji: Meta traži parlamentarnu istragu u slučaju Čakaja

Blic subota, 12. januar 2019.
Albanski predsednik Iljir Meta zatražio je danas parlamentarnu istragu o radu Uprave za bezbednost podataka u slučaju bezbednosne provere, Genta Čakaja, Albanca s Kosova, kojeg je premijer Edi Rama predložio za ministra spojnih poslova u svom kabinetu. Šef albanske države odbio je ranije da potpiše... »

Albanski predsednik: Traži parlamentarnu istragu u slučaju Čakaja, ministra sa državljanstvom tzv. Kosova

Večernje novosti subota, 12. januar 2019.
Albanski predsednik Iljir Meta zatražio je danas parlamentarnu istragu o radu Uprave za bezbednost podataka u slučaju bezbednosne provere, Genta Čakaja, Albanca s Kosova
Albanski predsednik Iljir Meta zatražio je danas parlamentarnu istragu o radu Uprave za bezbednost podataka u slučaju bezbednosne provere, Genta Čakaja, Albanca s Kosova, kojeg je premijer Edi Rama predložio za ministra spoljnih... »
©2019 Netmark d.o.o.