Povezane vesti

Ovako KFOR vežba na Kosovu (VIDEO)

Vesti online 12.01.2019
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu, u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. "KFOR će obaviti vežbu raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba… »

KFOR: Helikopteri će nadletati Kosovo

Mondo 12.01.2019
KFOR je najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. Foto: Tanjug/Filip Krainčanić "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će… »

KFOR najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

Večernje novosti 12.01.2019
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će… »

KFOR: najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

Blic 12.01.2019
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će… »

KFOR najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

B92 12.01.2019
KFOR je putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će… »

Vesti dana »

Đurić: Kurti političar prošlosti

RTS pre 2 satajoš 19 povezanih

Japan pomilovao 550.000 osuđenika

Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih

DSS formira novi pokret za izbore

N1 Info pre 3 satajoš 7 povezanih