Ovako KFOR vežba na Kosovu (VIDEO)

Ovako KFOR vežba na Kosovu (VIDEO)

Vesti online pre 3 dana
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu, u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana.
"KFOR će obaviti vežbu raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će uključivati helikoptere i vozila i cilj joj je poboljšanje saradnje između jedinica Kfora, kao i održavanje njihove spremnosti. Kfor redovno vežba... »

KFOR: Helikopteri će nadletati Kosovo

Mondo pre 3 dana
KFOR je najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana.
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će uključivati helikoptere i vozila i cilj joj je poboljšanje saradnje između jedinica KFOR, kao i održavanje njihove... »

KFOR najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

B92 pre 4 dana
KFOR je putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana.
"KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će uključivati helikoptere i vozila i cilj joj je poboljšanje saradnje između jedinica KFOR, kao i održavanje njihove spremnosti. KFOR redovno vežba... »

KFOR: najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

Blic pre 4 dana
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu. Vežba će uključivati helikoptere i vozila i cilj joj je poboljšanje... »

KFOR najavio vežbu - helikopteri, vozila i trupe na rutama

Večernje novosti pre 4 dana
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana.
KFOR je večeras putem društvenih mreža najavio održavanje vežbe na Kosovu u koju će biti uključeni i helikopteri, ne navodeći kada će vežba biti održana. "KFOR će obaviti vežbu, raspoređivanjem trupa duž raznih ruta na Kosovu.... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.