Povezane vesti

Sirija poslala pismo Savetu bezbednosti UN zbog izraelskih raketa

Blic pre 7 dana
Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask, izvestila je danas sirijska novinska agencija SANA. Prema izveštaju te agencije, u pismu piše da su izraelski napadi imali za cilj da "produže... »

Sirija poslala pismo SB UN zbog izraelskih raketa

Dnevnik pre 7 dana
DAMASK: Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask, izvestila je danas sirijska novinska agencija SANA.
Prema izveštaju te agencije, u pismu piše da su izraelski napadi imali za cilj da "produže krizu u Siriji i teroristički rat protiv Sirije i da podignu moral njihovih agenata u preostalim terorističkim džepovima", prenosi Tas s.... »

Damask poslao pismo SB UN zbog izraelskih raketa

RTS pre 7 dana
RTS: Damask poslao pismo SB UN zbog izraelskih raketa
Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask.
U pismu se navodi da su izraelski napadi imali za cilj da "produže krizu u Siriji i teroristički rat protiv Sirije i da podignu moral njihovih agenata u preostalim terorističkim depovima", prenosi Tas. Prethodno je jedan vojni... »

Sirijski mediji: Izraelski avioni raketirali predgrađe Damaska

Al Jazeera pre 7 dana
Protivzračna odbrana srušila je većinu raketa i nema izvještaja o žrtvama ili ranjenima, prenose lokalni mediji.
Izraelski borbeni zrakoplovi ispalili su u petak kasno navečer nekoliko raketa na Damask, javili su sirijski državni mediji. Sirijska protuzračna obrana srušila je većinu "neprijateljskih" raketa, od kojih je jedna pogodila... »

Izraelski avioni gađali skladište na aerodromu Damask

Novi magazin pre 7 dana
Rakete koje su ispalili izraelski borbeni avioni pogodile su kasno sinoć skladište na Međunarodnom aerodromu Damask, pričinivši štetu, a žrtava nije bilo, izjavio je jedan sirijski vojni zvaničnik.
Izjavu neimenovanog zvaničnika koji je rekao da je izraelski avion koji je doleteo sa juga ispalio nakoliko raketa na područja pored Damaska oko 45 minuta pre ponoći, preneli su sirijski državni mediji. On je rekao i da su... »

Izraelski avioni gađali skladište na aerodromu Damask

N1 Info pre 7 dana
Rakete koje su ispalili izraelski borbeni avioni pogodile su skladište na Međunarodnom aerodromu Damask, pričinivši štetu, a žrtava nije bilo, izjavio je jedan sirijski vojni zvaničnik.
Izjavu neimenovanog zvaničnika koji je rekao da je izraelski avion koji je doleteo sa juga ispalio nakoliko raketa na područja pored Damaska oko 45 minuta pre ponoći, preneli su sirijski državni mediji. On je rekao i da su... »

"Oborene izraelske rakete iznad Damaska"

Vesti online pre 7 dana
Izraelski vojni avioni izveli su u petak uveče raketni napad na okolinu Damaska, a sirijska protivvazdušna odbrana uspela je da obori većinu projektila, saopštila je sirijska državna televizija "Ikbarija".
"U 23.15 izraelski vojni avioni, koji su doleteli sa severa Izraela, izbacili su nekoliko raketa na okolinu Damaska. Sirijska PVO je odmah odbila napad i oborila najveći deo raketa", rekao je vojni izvor za televizijski kanal.... »

"Oborene izraelske rakete iznad Damaska"

B92 pre 7 dana
B92: "Oborene izraelske rakete iznad Damaska"
Sirijska protivvazdušna odbrana oborila je nekoliko raketa iznad Damaska, javila je državna televizija, prenosi Tass.
Eksplozije su mogle da se čuju u sirijskoj prestonici. Rojters prenosi navode sirijske državne novinske agencije da su sirijske snage oborile "većinu izraelskih raketa" ispaljenih na predgrađe Damaska iz izraelskih borbenih... »
©2018 Netmark d.o.o.