Povezane vesti

Sirija poslala pismo SB UN zbog izraelskih raketa

Dnevnik 12.01.2019
DAMASK: Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask, izvestila je danas sirijska novinska agencija SANA. Prema izveštaju te agencije, u pismu… »

Sirija poslala pismo Savetu bezbednosti UN zbog izraelskih raketa

Blic 12.01.2019
Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask, izvestila je danas sirijska novinska agencija SANA. Prema izveštaju te agencije, u pismu piše da… »

Damask poslao pismo SB UN zbog izraelskih raketa

RTS 12.01.2019
Sirijske vlasti poslale su pismo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u kojem zahtevaju od tog tela da osudi raketne napade koje je Izrael izveo na Damask. U pismu se navodi da su izraelski napadi imali za cilj da "produže krizu u Siriji i teroristički… »

Sirijski mediji: Izraelski avioni raketirali predgrađe Damaska

Al Jazeera 12.01.2019
Protivzračna odbrana srušila je većinu raketa i nema izvještaja o žrtvama ili ranjenima, prenose lokalni mediji. Izraelski borbeni zrakoplovi ispalili su u petak kasno navečer nekoliko raketa na Damask, javili su sirijski državni mediji. Sirijska… »

Izraelski avioni gađali skladište na aerodromu Damask

N1 Info 12.01.2019
Rakete koje su ispalili izraelski borbeni avioni pogodile su skladište na Međunarodnom aerodromu Damask, pričinivši štetu, a žrtava nije bilo, izjavio je jedan sirijski vojni zvaničnik. Izjavu neimenovanog zvaničnika koji je rekao da je izraelski… »

Izraelski avioni gađali skladište na aerodromu Damask

Novi magazin 12.01.2019
Rakete koje su ispalili izraelski borbeni avioni pogodile su kasno sinoć skladište na Međunarodnom aerodromu Damask, pričinivši štetu, a žrtava nije bilo, izjavio je jedan sirijski vojni zvaničnik. Izjavu neimenovanog zvaničnika koji je rekao da… »

"Oborene izraelske rakete iznad Damaska"

Vesti online 12.01.2019
Izraelski vojni avioni izveli su u petak uveče raketni napad na okolinu Damaska, a sirijska protivvazdušna odbrana uspela je da obori većinu projektila, saopštila je sirijska državna televizija "Ikbarija". "U 23.15 izraelski vojni avioni, koji su… »

"Oborene izraelske rakete iznad Damaska"

B92 12.01.2019
Sirijska protivvazdušna odbrana oborila je nekoliko raketa iznad Damaska, javila je državna televizija, prenosi Tass. Eksplozije su mogle da se čuju u sirijskoj prestonici. Rojters prenosi navode sirijske državne novinske agencije da su sirijske snage… »

Vesti dana »