Povezane vesti

Sablja 2 ruši zemunce, surčince, kekinu grupu! Padaju najjači klanovi u Srbiji: Detalji akcije koja je uzdrmala srpsko podzemlje! Evo koji igrači su već pali!

Kurir subota, 12. januar 2019.
Potraga! Tokom prethodna tri dana MUP je zadao udarac i klanu Luke Bojovića, pošto je za njegovim saradnikom Filipom Koraćem raspisana crvena Interpolova poternica i sve policije sveta sada tragaju za njim
Velika akcija policije, u kojoj je uhapšeno oko 150 osumnjičenih za najteža krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i vođe i pripadnici najjačih kriminalnih klanova, i dalje je u toku. Kako saznajemo, i tokom... »

Sablja 2! Udar na mafiju: Policija uhapsila 150 ljudi, Filip Korać na poternici zbog najtežih krivičnih dela!

Kurir subota, 12. januar 2019.
Potera Za desnom rukom Luke Bojovića raspisana je crvena Interpolova poternica pošto se veruje da je Korać uoči hapšenja napustio Beograd i pobegao, a dovodi se u vezu s nekoliko likvidacija Za Filipom Koraćem (39), desnom rukom Luke Bojovića, koji služi kaznu u zatvoru u Španiji, raspisana je... »

Crvena poternica za saradnikom Luke Bojovića: Interpol traga za Koraćem zbog više ubistava

Večernje novosti subota, 12. januar 2019.
Filip Korać pobegao je iz zemlje posle nekoliko brutalnih likvidacija, a gubi mu se svaki trag posle mučkog ubistva advokata Miše Ognjanovića
PRAVOSUDNI organi Srbije raspisali su crvenu Interpolovu poternicu za Filipom Koraćem, navodno desnom rukom Luke Bojovića. Korać se sumnjiči za najteža krivična dela i niz likvidacija počinjenih na teritoriji naše zemlje, ali i... »
©2019 Netmark d.o.o.