Povezane vesti

"Samo nam je rekla: Svako bi to uradio" Majka Srpkinje koja je postala američka heroina kaže da im Irena nije ni pomenula da je spasla dete

Blic pre 6 dana
Irena Ivić, vozač autobusa rodom iz Prokuplja, spasla je dvogodišnje dete u Milvokiju koje je bosonogo po hladnom vremenu samo hodalo po ulici, dok je na sebi imalo samo bodi i pelenu. Irena, inače po struci vaspitačica, vozila je gradski autobus ulicama Milvokija (Viskonsin, SAD), na svojoj... »

Srpkinji ireni klanja se cela Amerika: Kad sam ga videla... Samo, boso, uplakano kako trči po hladnoći, duša me zabolela... Nisam mogla drugačije!

Kurir pre 6 dana
PROKUPLJE/MILVOKI - Prokupčanka irena Ivić, vozač autobusa u Milvokiju u SAD, spasla je jednogodišnje detence koje je bosonogo, po hladnom vremenu, hodalo ulicom obučeno samo u bodi i pelenu. - Kad sam ugledala dete kako bosonogo trči, ni o čemu drugom nisam razmišljala, samo kako da ga uhvatim.... »

"Nisam očekivala da će ceo svet pričati o meni": Heroina iz Srbije koja je spasila dete za "Blic": U blizini je auto-put, samo sam zgrabila dete

Blic pre 6 dana
Irena Ivić iz Prokuplja postala je planetarna zvezda. Ne postoji medij u SAD, ali i širom sveta, koji nije preneo vest o Srpkinji kako u Milvokiju spasava osmomesečnu devojčicu dok je bosonoga i oskudno odevena hodala ulicom po hladnom vremenu. Naime, ona je prošlog meseca vozila gradski autobus... »

Prokupčanka zadivila Ameriku Savest bi me pojela da detetu nisam pomogla

Večernje novosti pre 6 dana
Irena Ivić Drobnjak, za "Novosti", o spasavanju malog migranta u Milvokiju. Morala sam da zaustavim autobus i uzmem ga, jer bi završilo na auto-putu
KADA sam videla samo, boso i uplakano dete kako po hladnoći trči na nadvožnjaku iznad auto-puta, duša me zabolela. Nisam mogla drugačije da reagujem, osim da zaustavim autobus i uzmem detence u naručje. Uvek bih tako postupila.... »

Kako je Irena Ivić iz Prokuplja postala heroj dana u Americi

Glas Amerike pre 6 dana
Heroj dana u Americi - Irena Ivić iz Srbije. Ona je vozeći autobus, spazila osmomesečnu devojčicu pored puta, zaustavila vozilo i spasila je. O svemu tome govorila je ekskluzivno za Glas Amerike. Prošlog meseca, Irena je vozila gradski autobus, kada je zapazilla dete u benkici i bez obuće pored... »
©2018 Netmark d.o.o.