Повезане вести

"Само нам је рекла: Свако би то урадио" Мајка Српкиње која је постала америчка хероина каже да им Ирена није ни поменула да…

"Само нам је рекла: Свако би то урадио" Мајка Српкиње која је постала америчка хероина каже да им Ирена није ни поменула да…

Блиц 12.01.2019
Ирена Ивић, возач аутобуса родом из Прокупља, спасла је двогодишње дете у Милвокију које је босоного по хладном времену само ходало по улици, док је на себи имало само боди и пелену. Ирена, иначе по струци васпитачица, возила… »
Српкињи ирени клања се цела Америка: Кад сам га видела... Само, босо, уплакано како трчи по хладноћи, душа ме заболела…

Српкињи ирени клања се цела Америка: Кад сам га видела... Само, босо, уплакано како трчи по хладноћи, душа ме заболела…

Курир 12.01.2019
ПРОКУПЉЕ/МИЛВОКИ - Прокупчанка ирена Ивић, возач аутобуса у Милвокију у САД, спасла је једногодишње детенце које је босоного, по хладном времену, ходало улицом обучено само у боди и пелену. - Кад сам угледала дете како босоного… »
Прокупчанка задивила Америку Савест би ме појела да детету нисам помогла

Прокупчанка задивила Америку Савест би ме појела да детету нисам помогла

Вечерње новости 12.01.2019
Ирена Ивић Дробњак, за "Новости", о спасавању малог мигранта у Милвокију. Морала сам да зауставим аутобус и узмем га, јер би завршило на ауто-путу. КАДА сам видела само, босо и уплакано дете како по хладноћи трчи на надвожњаку… »
"Нисам очекивала да ће цео свет причати о мени": Хероина из Србије која је спасила дете за "Блиц": У близини је ауто-пут, само…

"Нисам очекивала да ће цео свет причати о мени": Хероина из Србије која је спасила дете за "Блиц": У близини је ауто-пут, само…

Блиц 12.01.2019
Ирена Ивић из Прокупља постала је планетарна звезда. Не постоји медиј у САД, али и широм света, који није пренео вест о Српкињи како у Милвокију спасава осмомесечну девојчицу док је босонога и оскудно одевена ходала улицом по… »
Како је Ирена Ивић из Прокупља постала херој дана у Америци

Како је Ирена Ивић из Прокупља постала херој дана у Америци

Глас Америке 12.01.2019
Херој дана у Америци - Ирена Ивић из Србије. Она је возећи аутобус, спазила осмомесечну девојчицу поред пута, зауставила возило и спасила је. О свему томе говорила је ексклузивно за Глас Америке. Прошлог месеца, Ирена је возила… »

Вести дана »