Povezane vesti

Viktorija Skripalj tvrdi: Sergej je verovatno mrtav

Kurir 12.01.2019
Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej… »

Skripaljeva rođaka tvrdi: Sergej je verovatno mrtav

Blic 12.01.2019
Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". - Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej… »

Skripaljeva rođaka: Sergej je verovatno mrtav

Dnevnik 12.01.2019
MOSKVA: Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana… »

Skripaljeva rođaka: Sergej je verovatno mrtav

RTV 12.01.2019
MOSKVA - Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana… »

Viktorija Skripalj: Sergej je verovatno mrtav

RTS 12.01.2019
Nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja Viktorija Skripalj tvrdi da je on "verovatno mrtav". On je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji, za šta je London optužio Moskvu. Viktorija Skripalj je rekla da nisu videli čak ni fotografije Sergeja… »

"Sergej Skripalj je verovatno mrtav"

Mondo 12.01.2019
Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". Foto: MONDO/Marko Čavić ilustracija "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala… »

"Sergej je verovatno mrtav"

B92 12.01.2019
Viktorija Skripalj, nećaka agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u VB za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je… »

Skripaljeva rođaka: Sergej je verovatno mrtav

Večernje novosti 11.01.2019
Nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u… »

Vesti dana »