Povezane vesti

FBI vodio istragu da li Tramp "radi za Rusiju"

Glas Amerike 12.01.2019
VAŠINGTON — Odbor za pravosuđe Predstavničkog doma američkog Kongresa, u kojem većinu sada imaju demokrate, planira da razmotri medijski izveštaj da je FBI vodio istragu da li predsednik Donald Tramp radi u korist Rusije a protiv američkih… »

Tramp „tvitovao” o istrazi FBI i „lažljivom Komiju”

Politika 12.01.2019
VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je danas nekoliko poruka na Tviteru nakon što je saznao da je Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo istragu o njemu, u kojoj je utvrđivano da li je Tramp tajno radio u… »

NYT: FBI istraživao je li Trump radio za Rusiju

Al Jazeera 12.01.2019
Cilj je bio utvrditi je li Trump svjesno ili nesvjesno radio za Moskvu, dok se drugi aspekt odnosio na smjenu direktora FBI-a. Predsjednik SAD-a Donald Trump u subotu je objavio niz poruka na Twitteru nakon što je doznao da je FBI pokrenuo istragu o… »

Tramp opleo po FBI: Kad sam otpustio lažljivog ljigavca Komija, korumpirani lideri FBI krenuli su protiv mene, pomoću kvarne…

Kurir 12.01.2019
Predsednik SAD Donald Tramp dasnas je "ispalio rafal" poruka na Tviteru nakon što je saznao da je Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo istragu o njemu, u kojoj je utvrđivano da li je Tramp tajno radio u korist Rusije protiv američkih interesa… »

"Lažljivi ljigavac komi i kvarna Hilari": Tramp je upravo saznao da FBI pokreće istragu protiv njega i "ispalio rafal" poruka…

Blic 12.01.2019
Predsednik SAD Donald Tramp danas je "ispalio rafal" poruka na Tviteru nakon što je saznao da je Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo istragu o njemu, u kojoj je utvrđivano da li je Tramp tajno radio u korist Rusije protiv američkih interesa… »

Tramp o istrazi FBI: Lažljivi Komi, ljigavac

RTS 12.01.2019
Predsednik SAD Donald Tramp "ispalio je rafal poruka" na Tviteru nakon što je saznao da je Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo istragu o tome da li je Tramp tajno radio u korist Rusije protiv američkih interesa. List Njujork tajms objavio je u… »

Tramp ponovo zaratio sa FBI: Optužili ga sa šurovanje sa Rusima, odgovor Bele kuće bio ekspresan! (video)

Kurir 12.01.2019
Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o predsedniku Donaldu Trampu, nakon što je on otpustio tadašnjeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija. Ovaj izveštaj koji je objavio Njujork tajms izazvao je oštru reakciju Bele kuće. Sara… »

Novi problemi za Trampa FBI: pokrenuo istragu o tome da li je predsednik SAD radio u korist Rusije

Blic 12.01.2019
Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o tome da li je predsednik SAD Donald Tramp radio u korist Rusije, piše dnevnik "Njujork tajms". List navodi da je istraga, koja je kontraobaveštajna i krivična, pokrenuta nakon što je Tramp… »

FBI istraživao da li je Tramp pretnja po nacionalnu bezbednost

RTV 12.01.2019
VAŠINGTON - Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o predsedniku Donaldu Trampu, nakon što je on otpustio tadašnjeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija. FBI je u danima nakon Komijevog otpuštanja pokrenuo istragu o tome da li je… »

Da li je Tramp pretnja po nacionalnu bezbednost?

B92 12.01.2019
Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o predsedniku Donaldu Trampu, nakon što je on otpustio tadašnjeg direktora FBI Džejmsa Komija. FBI je u danima nakon Komijevog otpuštanja pokrenuo istragu o tome da li je Tramp radio s… »

Tramp pretnja po nacionalnu bezbednost?

Vesti online 12.01.2019
Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o predsedniku Donaldu Trampu, nakon što je on otpustio tadašnjeg direktora FBI Džejmsa Komija. FBI je u danima nakon Komijevog otpuštanja pokrenuo istragu o tome da li je Tramp radio s… »

FBI pokrenuo istragu o Trampu

RTS 12.01.2019
Američki Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo je istragu o predsedniku Donaldu Trampu, nakon što je on otpustio tadašnjeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija. Američki Federalni istražni biro je u danima nakon Komijevog otpuštanja pokrenuo istragu o… »

Vesti dana »