Povezane vesti

Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću: Još čekamo imena ubica i nalogodavaca

Večernje novosti 12.01.2019
U aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu danas održan pomen mučki ubijenom Oliveru Ivanoviću. U ALEJI zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu danas je u 11 časova održan godišnji pomen Oliveru Ivanoviću. Pomenu mučki… »

Miroslav Ivanović: Ne ulaže se dovoljno napora da se rasvetli ubistvo Olivera

Novi magazin 12.01.2019
U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu danas je održan godišnji pomen ubijenom lideru Građanske inicijative (GI) SDP Oliveru Ivanoviću, u prusustvu rodbine, kolega iz GI SDP, poštovalaca. Njegov brat Miroslav Ivanović izjavio je da… »

Miroslav Ivanović: Ne vidim da se ulaže dovoljno napora da se razotkrije zločin

Beta 12.01.2019
U Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju danas se održan godišnji pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative (GI) SDP Oliveru Ivanoviću, u prusustvu rodbine, kolega iz GI SDP,  poštovalaca. Njegov brat Miroslav Ivanović je izjavio da… »

Pomen Oliveru Ivanoviću, bez supruge, sa liderima opizicije

Dnevnik 12.01.2019
BEOGRAD: Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću danas je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen, kojem su prisustvovali članovi porodice, među kojima nije bila supruga Milena, kao i potpredsednik… »

Pomen Oliveru Ivanoviću

RTS 12.01.2019
Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen, kojem su prisustvovali članovi porodice, kao i potpredsednik vlade Rasim Ljajić. Među prisutnima nije viđena… »

Održan godišnji pomen Oliveru Ivanoviću na Novom groblju

N1 Info 12.01.2019
U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu održan je godišnji pomen ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću, u prusustvu rodbine, kolega iz GI SDP, poštovalaca. Izvor: N1 Njegov brat Miroslav Ivanović izjavio je da… »

Godišnji parastos Oliveru Ivanoviću

Danas 12.01.2019
U Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju danas je sveštenstvo Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke služilo godišnji parastos Oliveru Ivanoviću, predsedniku Građanske incijative „Srbija, demokratija, pravda“, koji je ubijen 16… »

Održan pomen Oliveru Ivanoviću u Aleji zaslužnih građana

Blic 12.01.2019
U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu održan je godišnji pomen ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Obeležavanju godišnjice smrti prisustvovali su članovi porodice, saradnici i prijatelji, ali ne i supruga… »

Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću, bez supruge, sa liderima opozicije

RTV 12.01.2019
BEOGRAD - Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću danas je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen, kojem su prisustvovali članovi porodice, među kojima nije bila supruga Milena, kao i potpredsednik… »

Pomen Oliveru Ivanoviću

B92 12.01.2019
Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen. Na pomenu su prisustvovali članovi porodice, među kojima nije bila supruga Milena, kao i potpredsednik vlade Rasim… »

Pomen Oliveru Ivanoviću bez supruge milene: Godinu dana bez odgovora ko je ubica... Na grobu se okupila opozicija (kurir TV)

Kurir 12.01.2019
Pomen ubijenom lideru Građanske inicijativa "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću počeo je danas oko 11 časova na Novom groblju u Beogradu. Ivanoviću, koji je ubijen u Kosovskoj Mitrovici, pomen je održan u organizaciji ove organizacije a… »

Održan pomen Oliveru Ivanoviću u Beogradu

Mondo 12.01.2019
Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću danas je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen. Foto: ATA Images/Antonio Ahel Pomenu su prisustvovali članovi porodice, među kojima nije bila Oliverova supruga… »

Brat Olivera Ivanovića: Porodica i dalje čeka imena ubica, a rezultata nema ni posle godinu dana (kurir TV)

Kurir 12.01.2019
Brat ubijenog Olivera, Miroslav Ivanović, rekao je novinarima da se nada da će oni koji su počinili ubistvo i nalogodavci biti otkriveni. "Možemo govoriti o nadi, koja postoji od prvog trenutka, da će se pronaći izvršioci i nalogodavci i da će… »

Danas godišnji pomen Oliveru Ivanoviću na Novom groblju u Beogradu

Novi magazin 12.01.2019
Na Novom groblju u Beogradu danas će biti održan godišnji pomen ubijenom lideru građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliveru Ivanoviću. Pomen je najavila inicijativa čiji je Ivanović bio osnivač, za 11 časova. Godišnjica… »

Danas godišnji pomen Oliveru Ivanoviću na Novom groblju u Beogradu

Beta 12.01.2019
Na Novom groblju u Beogradu danas će biti održan godišnji pomen ubijenom lideru gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliveru Ivanoviću. Pomen je najavila inicijativa čiji je Ivanović bio osnivač, za 11 časova. Godišnjica… »

Vesti dana »