Povezane vesti
Tuga u Kruševcu: Oproštaj od Stefana Ilića: Sine moj, i Jovana ti dolazi uskoro
Večernje novosti 12.01.2019
Oproštaj od Stefana Ilića na groblju u Parunovcu, očeve reči ledile srca. Suze i sneg kvasili stotine lica na sahrani. SKORO niko nije disao od mnogobrojnih prijatelja, rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa telom Stefana Ilića (26)… »
"Takva ljubav se jednom događa": U rodnom selu sahranjen Stefan Ilić koji je poginuo u stravičnom sudaru sa autobusom
Blic 12.01.2019
Stefan Ilić (26), koji je 10. januara na putu Kruševac - Đunis, vozeći "fijata" poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom "Jugoprevoza", sahranjen je danas na groblju u Parunovcu kod Kruševca. Samo dan nakon nesreće, teškim povredama podlegla… »
Rodio se u četvrtak i u istom danu ostao i bez mame i bez tate: Mališa se bori za život i zvaće se Vuk! To je sinčić Jovane i…
Kurir 12.01.2019
KRUŠEVAC - Čitava Srbija moli se za zdravlje bebe koja je u četvrtak na svet došla na Odeljenju hirurgije u Kruševcu i koja je u roku od samo 24 sata ostala bez oba roditelja posle saobraćajne nesreće na putu Kruševac - Kaonik. Mlada porodilja Jovana… »
Vesti dana »

Okončana blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
Sputnik pre 39 minutajoš 41 povezana

Zborovi pozvali građane da ignorišu skupove Srpske napredne stranke
Nova pre 59 minutajoš 50 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Marija Vasić, Lazar Dinić i Lado Jovović ostaju u kućnom pritvoru još tri meseca
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih

Lazić se oglasio o odlasku iz Zvezde: Poruka za Čovića i trenera kome je najviše zahvalan
Mondo pre 13 minutajoš 22 povezane