Повезане вести
Вучић: Нећу да губим време на оне који су предали КиМ
Мондо 12.01.2019
Не могу да губим време на оне који су предали Косово у руке Албанцима, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом отвореног писма које су му упутили организатори протеста. Фото: Тањуг/Драган Кујунџић "Прочитао сам… »
Вучић о писму организатора протеста: Толико је глупо да немам речи
Н1 Инфо 12.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је писмо које су му упутили организатори протеста "Један од пет милиона", у коме му траже да изнесе грађанима план за Косово и Метохију "глупо". Извор: Н1 11.01.2019. "Толико је… »
Вучић о писму организатора протеста: Толико је глупо да немам речи
Данас 12.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је писмо које су му упутили организатори протеста „Један од пет милиона“, у коме му траже да изнесе грађанима план за Косово и Метохију „глупо“. „Толико је глупо да немам речи“… »
Вучић о отвореном писму "1 од 5 милиона": "Толико је глупо да немам речи"
Блиц 12.01.2019
Погледао сам шта они причају, и рекао сам себи, имам ја важнија посла да радим посао, него да се бавим Ђиласом, Јеремићем и Обрадовићем, каже председник Србије Александар Вучић. Он је на овај начин прокоментарисао отворено писмо… »
Вучић о отвореном писму опозиције: Насмејао сам се на Јеремићеве, Ђиласове и Обрадовићеве придике
Србија данас 12.01.2019
Не могу да губим време на оне који су предали Косово у руке Албанцима, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом отвореног писма које су му упутили организатори протеста. - Прочитао сам придике које ми држе Јеремић… »
Они који су довели до независности Косова ми сада држе предавања: Вучић прокоментарисао отворено писмо организатора протеста…
Телеграф 12.01.2019
Они су поставили границе на Јарињу и Брњаку и предали Косово у руке Албанцима - изјавио је председник Србије. Поводом отвореног писма које су организатори протеста упутили председнику Србије, Александар Вучић је рекао да не… »
Вести дана »

Рхмз издао хитно упозорење! У наредна два сата јак пљусак са градом у овом делу земље
Ало пре 31 минутајош 30 повезаних

Шта би било да смо појели пилетину заражену салмонелом? После 8 сати неизбежни су мучни симптоми тровања
Мондо пре 3 сатајош 23 повезане

МУП: Непријављено окупљање у Земуну, пријављено оштећење просторија месног одбора СНС
Нови магазин пре 4 сатијош 19 повезаних

Може ли Додик да остане председник Републике Српске после пресуде
BBC News пре 26 минутајош 91 повезана

Већина изабрала Виденовића за градоначелника Зајечара, опозиција тврди да су прекршене процедуре
Инсајдер пре 1 сатјош 15 повезаних