Povezane vesti

Vučić: Neću da gubim vreme na one koji su predali KiM

Vučić: Neću da gubim vreme na one koji su predali KiM

Mondo 12.01.2019
Ne mogu da gubim vreme na one koji su predali Kosovo u ruke Albancima, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom otvorenog pisma koje su mu uputili organizatori protesta. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić "Pročitao sam pridike koje mi drže… »
Vučić o pismu organizatora protesta: Toliko je glupo da nemam reči

N1 Info 12.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pismo koje su mu uputili organizatori protesta "Jedan od pet miliona", u kome mu traže da iznese građanima plan za Kosovo i Metohiju "glupo". Izvor: N1 11.01.2019. "Toliko je glupo da nemam reči"… »

Danas 12.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pismo koje su mu uputili organizatori protesta „Jedan od pet miliona“, u kome mu traže da iznese građanima plan za Kosovo i Metohiju „glupo“. „Toliko je glupo da nemam reči“, rekao je… »
Vučić o otvorenom pismu "1 od 5 miliona": "Toliko je glupo da nemam reči"

Vučić o otvorenom pismu "1 od 5 miliona": "Toliko je glupo da nemam reči"

Blic 12.01.2019
Pogledao sam šta oni pričaju, i rekao sam sebi, imam ja važnija posla da radim posao, nego da se bavim Đilasom, Jeremićem i Obradovićem, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je na ovaj način prokomentarisao otvoreno pismo koje su mu… »
Oni koji su doveli do nezavisnosti Kosova mi sada drže predavanja: Vučić prokomentarisao otvoreno pismo organizatora…

Oni koji su doveli do nezavisnosti Kosova mi sada drže predavanja: Vučić prokomentarisao otvoreno pismo organizatora…

Telegraf 12.01.2019
Oni su postavili granice na Jarinju i Brnjaku i predali Kosovo u ruke Albancima - izjavio je predsednik Srbije. Povodom otvorenog pisma koje su organizatori protesta uputili predsedniku Srbije, Aleksandar Vučić je rekao da ne može da gubi vreme na one… »
Vučić o otvorenom pismu opozicije: Nasmejao sam se na Jeremićeve, Đilasove i Obradovićeve pridike

Vučić o otvorenom pismu opozicije: Nasmejao sam se na Jeremićeve, Đilasove i Obradovićeve pridike

Srbija danas 12.01.2019
Ne mogu da gubim vreme na one koji su predali Kosovo u ruke Albancima, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom otvorenog pisma koje su mu uputili organizatori protesta. - Pročitao sam pridike koje mi drže Jeremić, Ðilas i Obradović -… »

Vesti dana »