Повезане вести

Вучић: Нећу да губим време на оне који су предали КиМ

Вучић: Нећу да губим време на оне који су предали КиМ

Мондо 12.01.2019
Не могу да губим време на оне који су предали Косово у руке Албанцима, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом отвореног писма које су му упутили организатори протеста. Фото: Тањуг/Драган Кујунџић "Прочитао сам… »
Вучић о писму организатора протеста: Толико је глупо да немам речи

Н1 Инфо 12.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је писмо које су му упутили организатори протеста "Један од пет милиона", у коме му траже да изнесе грађанима план за Косово и Метохију "глупо". Извор: Н1 11.01.2019. "Толико је… »

Данас 12.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је писмо које су му упутили организатори протеста „Један од пет милиона“, у коме му траже да изнесе грађанима план за Косово и Метохију „глупо“. „Толико је глупо да немам речи“… »
Вучић о отвореном писму "1 од 5 милиона": "Толико је глупо да немам речи"

Вучић о отвореном писму "1 од 5 милиона": "Толико је глупо да немам речи"

Блиц 12.01.2019
Погледао сам шта они причају, и рекао сам себи, имам ја важнија посла да радим посао, него да се бавим Ђиласом, Јеремићем и Обрадовићем, каже председник Србије Александар Вучић. Он је на овај начин прокоментарисао отворено писмо… »
Вучић о отвореном писму опозиције: Насмејао сам се на Јеремићеве, Ђиласове и Обрадовићеве придике

Вучић о отвореном писму опозиције: Насмејао сам се на Јеремићеве, Ђиласове и Обрадовићеве придике

Србија данас 12.01.2019
Не могу да губим време на оне који су предали Косово у руке Албанцима, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом отвореног писма које су му упутили организатори протеста. - Прочитао сам придике које ми држе Јеремић… »
Они који су довели до независности Косова ми сада држе предавања: Вучић прокоментарисао отворено писмо организатора протеста…

Они који су довели до независности Косова ми сада држе предавања: Вучић прокоментарисао отворено писмо организатора протеста…

Телеграф 12.01.2019
Они су поставили границе на Јарињу и Брњаку и предали Косово у руке Албанцима - изјавио је председник Србије. Поводом отвореног писма које су организатори протеста упутили председнику Србије, Александар Вучић је рекао да не… »

Вести дана »