Povezane vesti
Krstičević: Moj ratni put potpuno je čist
Al Jazeera 12.01.2019
Beogradska Politika prenosi tvrdnje da je Damir Krstičević bio zapovjednik brigade koja je raketirala kolonu srpskih izbjeglica 1995. Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar obrane Damir Krstičević u subotu je, komentirajući kaznenu prijavu za ratni… »
Krstičević povodom krivične prijave: Čist sam i nevin
RTS 12.01.2019
Potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane Damir Krstičević, povodom krivične prijave za ratni zločin u BiH podnete protiv njega u Srbiji, poručio je da je njegov ratni put potpuno čist i tvrdi da njegova 4. gardijska brigada nije bila u mestu… »
Krstičević o krivičnoj prijavi u Srbiji: Časno sam branio domovinu
N1 Info 12.01.2019
Potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je, komentarišući krivičnu prijavu za ratni zločin u BiH podnesenu protiv njega u Srbiji, da je njegov ratni put potpuno čist, ali da je mnogima trn u oku jer jača… »
Podneta krivična prijava protiv hrvatskog ministra odbrane zbog ratnog zločina nad Srbima!
Alo 12.01.2019
Bratić zastupa bivšeg pilota JNA Ljubomira Bajića, koji je raketirao Banske dvore u jesen 1991, zbog čega se protiv njega u Zagrebu vodi istraga. Advokat Dušan Bratić podneo je Tužilaštvu za ratne zločine krivičnu prijavu protiv hrvatskog… »
Vesti dana »
BLOG Sva tri mosta u Novom Sadu su blokirana: Pratite video prenos uživo sa blokade, izveštavaju – studenti
Nova pre 16 minutajoš 42 povezane
Dve slike protesta koje će zapamtiti svi: Kad tuga i bol prerastu u bes…
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Raste gužva na auto-putu ka Novom Sadu pred početak studentsko blokade mostova
Novi magazin pre 20 minutajoš 27 povezanih
Šest ljudi, uključujući dijete, bilo u avionu koji se srušio u Philadelphiji
Al Jazeera pre 4 satijoš 21 povezana