Povezane vesti

Krstičević: Moj ratni put potpuno je čist

Krstičević: Moj ratni put potpuno je čist

Al Jazeera 12.01.2019
Beogradska Politika prenosi tvrdnje da je Damir Krstičević bio zapovjednik brigade koja je raketirala kolonu srpskih izbjeglica 1995. Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar obrane Damir Krstičević u subotu je, komentirajući kaznenu prijavu za ratni… »
Krstičević povodom krivične prijave: Čist sam i nevin

Krstičević povodom krivične prijave: Čist sam i nevin

RTS 12.01.2019
Potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane Damir Krstičević, povodom krivične prijave za ratni zločin u BiH podnete protiv njega u Srbiji, poručio je da je njegov ratni put potpuno čist i tvrdi da njegova 4. gardijska brigada nije bila u mestu… »
Krstičević o krivičnoj prijavi u Srbiji: Časno sam branio domovinu

Krstičević o krivičnoj prijavi u Srbiji: Časno sam branio domovinu

N1 Info 12.01.2019
Potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je, komentarišući krivičnu prijavu za ratni zločin u BiH podnesenu protiv njega u Srbiji, da je njegov ratni put potpuno čist, ali da je mnogima trn u oku jer jača… »
Podneta krivična prijava protiv hrvatskog ministra odbrane zbog ratnog zločina nad Srbima!

Podneta krivična prijava protiv hrvatskog ministra odbrane zbog ratnog zločina nad Srbima!

Alo 12.01.2019
Bratić zastupa bivšeg pilota JNA Ljubomira Bajića, koji je raketirao Banske dvore u jesen 1991, zbog čega se protiv njega u Zagrebu vodi istraga. Advokat Dušan Bratić podneo je Tužilaštvu za ratne zločine krivičnu prijavu protiv hrvatskog… »

Vesti dana »