Povezane vesti
Vulić predstavljen na "Marakani": Krstičić i ja smo sličan profil igrača
Večernje novosti 12.01.2019
Spreman sam da igram gde god me trener Milojević vidi, nadam se da ću opravdati očekivanja - rekao je Miloš. Želimo 26-27 igrača za proleće - poručio je Mrkela. GDE je stao Nenad Krstičić trebalo bi da produži Miloš Vulić. Talentovani vezista… »
Zvezdina "sedmica" opet zauzeta: Sličan sam Krstičiću
Mondo 12.01.2019
"Naslednik" doskorašnjeg centralnog veziste crveno-belih promovisan je u Ljutice Bogdana. "Kreativan je, ume da gradi igru i daje golove", rekao je sportski direktor o njemu. Dan posle početka priprema i upoznavanja sa skoro svim budućim saigračima… »
Vulić zadužio Zvezdinu sedmicu: Krstičić i ja smo slični
Mozzart sport 12.01.2019
“Gobeljić mi prvi čestitao na transferu”, poručio 22 – godišnji vezista. Transfer je ozvaničen još posle Nikoljdana, ali je Crvena zvezda danas I zvanično predstavila Miloša Vulića. Doskorašnji vezista Napretka imaće krajnje nezahavalan… »
Zvezda dovela Krstičićevog naslednika, "sedmica" je zadužena
Sportske.net 12.01.2019
Konkurencija "u vezi" je velika, ali se on ne boji borbe za mesto. Crvena zvezda želi da rastereti tim sa kojim je odigrala polusezonu, ali filozofija kluba jeste da dovodi talentovane igrače iz domaće lige, pa je tako dovela Miloša Vulića… »
Predstavljen miloš vulić: Voleo bih da Vukanović dođe na ‘Marakanu’!
Hot sport 12.01.2019
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Miloša Vulića novog veznog igrača koji je stigao iz kruševačkog Napretka. Govorio je mladi vezista o dolasku u Zvezdu, jer je transfer realizovan još serdinom decembra. Ipak, danas je prvi put bivši… »
Vesti dana »
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 5 satijoš 1 povezana