Povezane vesti

Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom skijaškom centru Bansko

N1 Info 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Bansko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Večernje novosti. “Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je… »

Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom skijaškom centru

Radio 021 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Novosti. "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da… »

Novosti: Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom ski odmaralištu

Novi magazin 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Večernje novosti. Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je… »

Vozili van staze, pa upali u smetove: Bugarska Gorska služba spasavanja spasila petoro dece iz Srbije

Blic 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Naime, "Bugarski nacionalni radio" (BNR) je objavio da je sedmoro pripadnika… »

Vozili van staze, pa upali u smetove: Bugarska Gorska služba spasavanja spasila petoro dece iz Srbije

Blic 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Naime, "Bugarski nacionalni radio" (BNR) je objavio da je sedmoro pripadnika… »

Novosti: Petoro dece iz Srbije spaseno u Bugarskoj

B92 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, prenele su Večernje novosti. Kako se navodi, reč je o deci koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Bugarski… »

U zimskom odmaralištu Banjsko spašena srpska deca

Vesti online 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika… »

U Banjskom spaseno petoro dece snoubordera iz Srbije

RTV 12.01.2019
BANJSKO - U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro… »

Drama u bugarskoj! Petoro srpske dece se spuštalo niz planinu kada se pokrenula lavina, potraga trajala celu noć! (video)

Večernje novosti 12.01.2019
Deca iz Srbije ukrcala su se na ski lift u Banjskoj, ali su tokom spuštanja snoubordovima promašili stazu i uleteli u Banderišku dolinu. U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su… »

Drama u bugarskoj! Petoro srpske dece upalo u smetove iz kojih nisu mogli da se izvuku! A onda je krenula akcija spasavanja

Kurir 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaraliŠtu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. "Bugarski nacionalni radio" na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika… »

U Bugarskoj spaseno petoro dece iz Srbije

Mondo 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Foto: MONDO/Miloš Marković "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je… »

Deca iz Srbije vozila snoubordove van staze pa upala u smetove

RTS 12.01.2019
U bugarskom zimskom odmaralištu Bansko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Bugarski nacionalni radio na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske… »

Vesti dana »

"Sloboda 2019" - Sve spremno za prikaz

RTV pre 1 satjoš 2 povezane

Kocijančič: Slučaj pratimo pažljivo

Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Na današnji dan, 19. oktobar

B92 pre 12 minutajoš 1 povezana