Povezane vesti

Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom skijaškom centru Bansko

N1 Info pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Bansko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Večernje novosti.
“Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovalo na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu sama... »

Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom skijaškom centru

Radio 021 pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Novosti.
"Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovalo na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu sama... »

Novosti: Petoro dece iz Srbije spaseno u Bugarskoj

B92 pre 6 dana
B92: Novosti: Petoro dece iz Srbije spaseno u Bugarskoj
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, prenele su Večernje novosti.
Kako se navodi, reč je o deci koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovala na poziv... »

Novosti: Petoro dece iz Srbije spaseno u bugarskom ski odmaralištu

Novi magazin pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove, prenele su Večernje novosti.
Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovala na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu sama... »

Vozili van staze, pa upali u smetove: Bugarska Gorska služba spasavanja spasila petoro dece iz Srbije

Blic pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Naime, "Bugarski nacionalni radio" (BNR) je objavio da je sedmoro pripadnika bugarske Gorske službe spasavanja (GSS)... »

Vozili van staze, pa upali u smetove: Bugarska Gorska služba spasavanja spasila petoro dece iz Srbije

Blic pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. Naime, "Bugarski nacionalni radio" (BNR) je objavio da je sedmoro pripadnika bugarske Gorske službe spasavanja (GSS)... »

U zimskom odmaralištu Banjsko spašena srpska deca

Vesti online pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove.
"Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GS S) reagovala na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu... »

Drama u bugarskoj! Petoro srpske dece se spuštalo niz planinu kada se pokrenula lavina, potraga trajala celu noć! (video)

Večernje novosti pre 6 dana
Deca iz Srbije ukrcala su se na ski lift u Banjskoj, ali su tokom spuštanja snoubordovima promašili stazu i uleteli u Banderišku dolinu.
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio... »

Deca iz Srbije vozila snoubordove van staze pa upala u smetove

RTS pre 6 dana
RTS: Deca iz Srbije vozila snoubordove van staze pa upala u smetove
U bugarskom zimskom odmaralištu Bansko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove.
Bugarski nacionalni radio na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovalo na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu sama da se... »

U Banjskom spaseno petoro dece snoubordera iz Srbije

RTV pre 6 dana
RTV: U Banjskom spaseno petoro dece snoubordera iz Srbije
BANJSKO - U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove.
"Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovala na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto su shvatila da ne mogu sama... »

Drama u bugarskoj! Petoro srpske dece upalo u smetove iz kojih nisu mogli da se izvuku! A onda je krenula akcija spasavanja

Kurir pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaraliŠtu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove. "Bugarski nacionalni radio" na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja reagovala na poziv u pomoć... »

U Bugarskoj spaseno petoro dece iz Srbije

Mondo pre 6 dana
U bugarskom zimskom odmaralištu Banjsko spaseno je petoro dece iz Srbije, uzrasta od 12 do 15 godina, koja su vozila snoubordove van skijaške staze i upala u snežne smetove.
Foto: MONDO/Miloš Marković "Bugarski nacionalni radio" (BNR) na sajtu je objavio da je sedmoro pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS) reagovala na poziv u pomoć koji su deca uputila nešto posle četiri sata juče popodne, pošto... »
©2018 Netmark d.o.o.