Povezane vesti

Kovačević: Nema razloga za obustavu plovidbe

Novi magazin 12.01.2019
Pomoćnik ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vodni saobraćaj Veljko Kovačević, rekao je danas da na Savi, Dunavu i Tisi nema leda i da nema razloga za obustavu plovidbe. Kovačević je izjavio da Ministarstvo prati situaciju… »

Prati se situacija sa ledom, nema razloga za obustavu plovidbe

RTS 12.01.2019
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prati situaciju na Dunavu, Savi i Tisi i trenutno nema razloga za obustavu plovidbe, iazjavio je pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević. Veljko Kovačević je naveo da su noćas… »

Na Savi, Dunavu i Tisi bez leda

Danas 12.01.2019
Nema razloga za obustavu plovidbe Pomoćnik ministarstva grаđevinаrstvа, sаobrаćаjа i infrаstrukture zа vodni sаobrаćаj Veljko Kovаčević, rekаo je dаnas da na Savi, Dunavu i Tisi nema leda i da nema razloga za obustavu plovidbe… »

Prati se situacija s ledom, nema razloga za obustavu plovidbe

RTV 12.01.2019
BEOGRAD - Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prati situaciju na Dunavu, Savi i Tisi i trenutno nema razloga za obustavu plovidbe, izjavio je danas pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević. Kovačević je naveo da… »

Manji komadi leda plutaju, nema razloga za obustavu plovidbe

Dnevnik 12.01.2019
BEOGRAD: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prati situaciju na Dunavu, Savi i Tisi i trenutno nema razloga za obustavu plovidbe, izjavio je danas pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević. Kovačević je naveo da su… »

Vesti dana »