Povezane vesti

Degenek u novim bojama!

Degenek u novim bojama!

Sportske.net 12.01.2019
Gotovo je, Crvena zvezda je ostala bez važnog fudbalera. Crvena zvezda je ostala bez štopera. Miloš Degenek, jedan od najzaslužnijih za plasman ovog tima u Ligu šampiona, otišao je nakon samo šest meseci provedenih u klubu. Ekipa našeg aktuelnog… »
Nema sumnje: Degenek je i zvanično fudbaler Al Hilala

Nema sumnje: Degenek je i zvanično fudbaler Al Hilala

Vesti online 12.01.2019
Na zvaničnom Tviter profilu tima objavljeno je da je Australijanski fudbaler novi igrač prvoplasirane ekipe tamošnjeg šampionata. Degenek je u ugovoru sa Crvenom zvezdom imao otkupnu klauzulu od tri miliona evra, što znači da se šampion Srbije nije… »
"Prodaja Degeneka jedan od najboljih poslovnih poteza"

"Prodaja Degeneka jedan od najboljih poslovnih poteza"

Mondo 12.01.2019
Zvezdan Terzić o odlasku reprezentativca Australije u Al Hilal. Miloš Degenek od ove subote i zvanično nije više fudbaler Crvene zvezde. Prodat je Al Hilalu iz Saudijske Arabije, a prema rečima generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića… »
Degenek: Zvezdo, hvala ti, najveća si na svetu!

Degenek: Zvezdo, hvala ti, najveća si na svetu!

Mozzart sport 12.01.2019
"I znam da sada odlazim bez duple krune i znam da će mi to biti teško, ali isto tako znam da je ova generacijia uradila nešto što se čekalo 26 godina. Znam da je ova generacija uradila nešto što će se prepričavati deci i unucima", napisao je… »
Terzić otkrio detalje: Degenekov transfer je jedan od najboljih poslovnih poteza Zvezde!

Terzić otkrio detalje: Degenekov transfer je jedan od najboljih poslovnih poteza Zvezde!

Hot sport 12.01.2019
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom transfera štopera Miloša Degeneka u Al Hilal. Danas je ozvaničen transfer Miloša Degeneka u Al Hilal, što je HotSport prvi saznao, a potom i dobio prvu izjavu dosadašnjeg Zvezdinog… »
Terzić o prodaji Degeneka: Jedan od najboljih poslovnih poteza Zvezde

Terzić o prodaji Degeneka: Jedan od najboljih poslovnih poteza Zvezde

Mozzart sport 12.01.2019
Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se jednog dana vratiti, poručio prvi čovek srpskog šampiona. Crvena zvezda je danas i zvanično prodala Miloša Degeneka, a zvezdaška javnost podeljena je oko ovog poteza uprave. Bezrazložno… »
Degenek definitivno otišao, Zvezdi 4 miliona evra

Degenek definitivno otišao, Zvezdi 4 miliona evra

N1 Info 12.01.2019
Reprezentativac Australije i defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek i definitivno je napustio klub iz Ljutice Bogdana. Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler potpisao je ugovor sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, a prema navodima tamošnjih medija srpski… »
Terzić podvukao, nisu 3 miliona evra od prodaje Degeneka, nego više!

Terzić podvukao, nisu 3 miliona evra od prodaje Degeneka, nego više!

Sportske.net 12.01.2019
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, potvrdio je prodaju Miloša Degeneka. Crvena zvezda je prodala Miloša Degeneka danas ekipi Al Hilal, a u prvi mah se pojavila informacija da se radi o sumi od 3 miliona evra. Ipak, Zvezdan Terzić je to… »
Degenek za hs: Nije bila samo moja odluka da odem, ovo nije bio trenutak za to – žao mi je što napuštam Zvezdu bez pehara

Degenek za hs: Nije bila samo moja odluka da odem, ovo nije bio trenutak za to – žao mi je što napuštam Zvezdu bez pehara

Hot sport 12.01.2019
Nakon šest meseci u Ljutice Bogdana došlo je vreme za rastanak Crvene zvezde i defanzivca. Miloš Degenek ovog popodneva postao je novi igrač Al Hilala iz Saudijske Arabije. Defanzivac se trenutno nalazi na Azijskom kupu, gde sa selekcijom Australije… »
Degenek potpisao!

Degenek potpisao!

Mondo 12.01.2019
Reprezentativac Australije i definitivno više nije igrač Crvene zvezde. Foto: MN Press Miloš Degenek se posle samo šest meseci rastao sa Crvenom zvezdom. Kao što je bilo najavljeno, reprezentativac Australije je potpisao za Al Hilal iz Saudijske… »
“Teška srca moram da se oprostim od Zvezde”

“Teška srca moram da se oprostim od Zvezde”

Vesti online 12.01.2019
Oprostio se od navijača preko društvenih mreža. Miloš Degenek potpisao je ugovor sa novim klubom - Al Hilalom. On će uskoro obući novi dres, ali ipak ostaje žal što odlazi iz beogradskih crveno-belih. Tim iz Ljutice Bogdana se oprostio od… »
Zvanično: Degenek novi igrač Al Hilala, Zvezdi ide 3.600.000 evra

Zvanično: Degenek novi igrač Al Hilala, Zvezdi ide 3.600.000 evra

Mozzart sport 12.01.2019
Australijski defanzivac karijeru definitivno nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Miloš Degenek nije više fudbaler Crvene zvezde, pošto će karijeru nastaviti u redovima Al Hilala iz Saudijske Arabije. Srpski prvak se od njega oprostio porukom na zvaničnom… »
Degenek iz Zvezde zvanično prešao u Al Hilalu

Degenek iz Zvezde zvanično prešao u Al Hilalu

Dnevnik 12.01.2019
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek napustio je Crvenu zvezdu i prešao u saudijski Al Hilal, objavila su oba kluba. Degenek, nakon sjajnih partija u Zvezdi, posle samo šest meseci odlazi iz prvaka Srbije u transferu vrednom tri… »
Zvezdi tri miliona evra: Degenek potpisao za Al Hilal

Zvezdi tri miliona evra: Degenek potpisao za Al Hilal

Večernje novosti 12.01.2019
Ekipa iz Saudijske Arabije iskoristila klauzulu u ugovoru, pa je Miloš pristao da potpiše trogodišnji ugovor. MILOŠ Degenek novi je igrač Al Hilala iz Saudijske Arabije. Štoper Crvene zvezde ipak je pristao da potpiše trogodišnji ugovor sa timom… »
Hotsport ekskluzivno saznaje: Zvezda prodala Miloša Degeneka!

Hotsport ekskluzivno saznaje: Zvezda prodala Miloša Degeneka!

Hot sport 12.01.2019
Nema više dileme oko toga gde će karijeru nastaviti štoper crveno-belih. Nakon igranja Lige šampiona, te osvajanja jesenje titule došlo je vreme za rastanak. Kako je naš portal to ekskkluzivno najavio pre nekoliko dana, sada je stigla i potvrda… »
Zvezda bez Degeneka, štoper potpisao za Al Hilal!

Zvezda bez Degeneka, štoper potpisao za Al Hilal!

Sportski žurnal 12.01.2019
Prema pisanju arapskih medija, Crvenoj zvezdi će pripasti obeštećenje od tri miliona evra, kolika je i bila otkupna klauzula za Miloša Degeneka. Ako je i bilo dilema, više ih nema! Miloš Degenek je novi fudbaler Al Hilala iz Saudijske Arabije… »

Vesti dana »