Povezane vesti

Dvojica komandanata OVK u nedelju u Hagu, Ljuštaku angažovao Džefrija Najsa

RTS subota, 12. januar 2019.
RTS: Dvojica komandanata OVK u nedelju u Hagu, Ljuštaku angažovao Džefrija Najsa
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa u nedelju će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine na Kosovu.
Nekadašnji tužilac Haškog tribunala Džefri Najs braniće bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski Ekspres. Ljuštaku je potvrdio da je angažovao Džefrija Najsa,... »

Bivši komandant OVK u panici? Ljuštaku angažovao bivšeg haškog tužioca da ga brani pred Specijalnim sudom!

Kurir subota, 12. januar 2019.
Britanski pravnik i bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs biće advokat odbrane bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski list "Gazeta Ekspres". Ljuštaku je potvrdio za list da je angažovao Najsa, kao i kosvskog advokata... »

Koci: Ljuštaku i Mustafa sutra lete u Hag

Blic subota, 12. januar 2019.
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK". Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag. - Sutra ću zajedno sa svojim klijentima,... »

Ljuštaku angažovao Džefrija Najsa kao branioca

Politika subota, 12. januar 2019.
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, u nedelju će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine „OVK”
PRIŠTINA- Britanski pravnik i bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs biće advokat odbrane bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski list „Gazeta Ekspres”.... »

Zeka: Veseljiju stigao poziv Specijalnog suda, Tači već odabrao advokate

N1 Info subota, 12. januar 2019.
Predsednik Skupštine Kosova i lider PDK Kadri Veselji već je dobio poziv od Specijalnog suda, izjavio je poslanik Inicijative za Kosovo Miljaim Zeka tokom TV intervjua.
"Ne znam da li je poziv primio Kadri Veselji. Ali je pozivnica iz Specijalnog suda stigla u Prištinu", rekao je Zeka, prenosi Gazeta Blic. 10.01.2019. 11.01.2019. Zeka je dodao i da ni prvi u zemlji, Hašim Tači, neće izbeći ovaj... »

Prištinski mediji: Poziv Specijalnog suda stigao i Kadriju Veseljiju

Kurir subota, 12. januar 2019.
Poziv Specijalnog suda za ratne zločine OVK upućen je i aktuelnom predsedniku kosovske skupštine i lideru DPK Kadriju Veseljiju, objavila je prištinska "Gazeta Blic". To tvrdi poslanik Inicijative za Kosovo Miljajim Zeka. On kaže da je poziv Veseljiju stigao u Prištinu, ali da ne zna da li ga je... »

Koci: Ljuštaku i Mustafa sutra lete u Hag

Vesti online subota, 12. januar 2019.
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK".
Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag. - Sutra ću zajedno sa svojim klijentima, Samijem Ljuštakom i Rustemom Mustafom otputovati u Hag. Odletećemo redovnom... »

"Poziv Specijalnog suda i za Veseljija, Tači da se spremi"

B92 subota, 12. januar 2019.
B92: "Poziv Specijalnog suda i za Veseljija, Tači da se spremi"
Poziv Specijalnog suda za ratne zločine OVK upućen je i aktuelnom predsedniku kosovske skupštine i lideru DPK Kadriju Veseljiju, objavila je "Gazeta Blic".
To tvrdi poslanik Inicijative za Kosovo Miljajim Zeka. On kaže da je poziv Veseljiju stigao u Prištinu, ali da ne zna da li ga je Veselji već primio. "Ne znam da li je poziv uručen Kadriju Veseljiju. Ali poziv iz Specijalnog suda... »

Poziv Specijalnog suda i za Veseljija

Politika subota, 12. januar 2019.
PRIŠTINA - Poziv Specijalnog suda za ratne zločine OVK upućen je i aktuelnom predsedniku kosovske skupštine i lideru DPK Kadriju Veseljiju, objavila je prištinska „Gazeta Blic”. To tvrdi poslanik Inicijative za Kosovo Miljajim Zeka. On kaže da je poziv Veseljiju stigao u Prištinu, ali da ne zna da... »

Veseljiju stigao poziv suda za OVK, a Tači...

Mondo subota, 12. januar 2019.
Predsednik Skupštine Kosova i lider stranke PDK Kadri Veselji već je dobio poziv Specijalnog suda za zločine OVK.
Foto: Beta/AP Photo/Visar Kryeziu Portal "Kossev" u svom izdanju na engleskom jeziku je objavio da je to za prištinske medije izjavio poslanik Inicijative za Kosovo Miljaim Zeka. "Ne znam da li je Kadri Veselji primio poziv.... »

Poziv Specijalnog suda i za Veseljija?

RTV subota, 12. januar 2019.
RTV: Poziv Specijalnog suda i za Veseljija?
PRIŠTINA - Poziv Specijalnog suda za ratne zločine OVK upućen je i aktuelnom predsedniku kosovske skupštine i lideru DPK Kadriju Veseljiju, objavila je prištinska "Gazeta Blic".
To tvrdi poslanik Inicijative za Kosovo Miljajim Zeka. On kaže da je poziv Veseljiju stigao u Prištinu, ali da ne zna da li ga je Veselji već primio. "Ne znam da li je poziv uručen Kadriju Veseljiju. Ali poziv iz Specijalnog suda... »

Veseljiju stigao poziv Specijalnog suda, Tači izabrao advokate

Večernje novosti subota, 12. januar 2019.
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK"
Predsednik Skupštine Kosova i lider stranke PDK Kadri Veselji već je dobio poziv Specijalnog suda za zločine OVK. Portal „Kossev“ u svom izdanju na engleskom jeziku je objavio da je to za prištinske medije izjavio poslanik... »

Kossev: Veseljiju stigao poziv Specijalnog suda, Tači izabrao advokate

Sputnik subota, 12. januar 2019.
Predsednik Skupštine Kosova i lider stranke PDK Kadri Veselji već je dobio poziv Specijalnog suda za zločine OVK.
Portal „Kossev“ u svom izdanju na engleskom jeziku je objavio da je to za prištinske medije izjavio poslanik Inicijative za Kosovo Miljaim Zeka. „Ne znam da li je Kadri Veselji primio poziv. Međutim, poziv iz Specijalnog suda... »

Kossev: Veseljiju stigao poziv Specijalnog suda

Vesti online subota, 12. januar 2019.
Predsednik Skupštine Kosova i lider stranke PDK Kadri Veselji, već je dobio poziv Specijalnog suda za zločine OVK.
Portal Kossev u svom izdanju na engleskom jaziku, javio je da je ovo za prištinske medije izjavio poslanik Inicijative za Kosovo Miljaim Zeka. - Ne znam da li je Kadri Veselji poziv primio. Međutim, poziv iz Specijalnog suda... »

Koci: Ljuštaku i Mustafa u nedelju lete u Hag

B92 subota, 12. januar 2019.
B92: Koci: Ljuštaku i Mustafa u nedelju lete u Hag
Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK".
Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag. "Sutra ću zajedno sa svojim klijentima, Samijem Ljuštakom i Rustemom Mustafom otputovati u Hag. Odletećemo redovnom linijom,... »
©2019 Netmark d.o.o.