Повезане вести
Несрећа у Кини, страдао 21 рудар
РТС 13.01.2019
Најмање 21 рудар изгубио је живот када се урушио рудник у северној Кини, саопштила је влада града Шенму у провинцији Шанси. Спасено је 66 рудара, наводи се у саопштењу владе, пренела је агенција АП. Иако је број несрећа у… »
Вучић упутио је телеграм саучешћа Си Ђинпингу
Политика 13.01.2019
Председник Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу поводом страдања рудара на северу те земље. „Дубоко нас је потресла трагична судбина рудара, страдалих у урушавању… »
У несрећи у руднику угља у Кини 21 мртав
Данас 13.01.2019
Двадесет један рудар страдао је у урушавању рудника угља у северној кинеској провинцији Шанкси, јављају данас државна телевизија и агенција Синхуа. Несреће у рудницима честе су у Кини упркос напорима званичника да се… »
У несрећи у руднику угља у Кини 21 мртав
Нови магазин 13.01.2019
Двадесет један рудар страдао је у урушавању рудника угља у северној кинеској провинцији Шанкси, јављају данас државна телевизија и агенција Синхуа. Несрећа се догодила јуче у месту Шенму у провинцији Шанкси у срцу кинеског… »
Несрећа у руднику на северу Кине, погинуо 21 рудар
Н1 Инфо 13.01.2019
Двадесет један рудар страдао је у урушавању рудника угља у северној кинеској провинцији Шанкси, јављају данас државна телевизија и агенција Синхуа. Несрећа се догодила јуче у месту Шенму у провинцији Шанкси у срцу кинеског… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 24 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана