Povezane vesti
Federer: Znam šta je Istomin uradio Đokoviću
N1 Info 13.01.2019
Švajcarac Rodžer Federer izjavio je da će morati da razgovara sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Endijem Marijem o trenutnoj situaciji u tenisu. Trenutno treći teniser sveta u Melburnu se sprema za odbranu titule na pvom Gren slemu u sezoni. Prvi… »
"Znam šta je Istomin uradio Novaku, moram biti oprezan"
Vesti online 13.01.2019
Smiren, samouveren, spreman za napad na novi trofej u Melburnu. Rodžer Federer nije ni blizu pozicije u kojoj se sada nalazi Endi Marej. Švajcarska zastava se vijorila na jarbolu u Melburnu tri puta u poslednjih pet godina i Federer kaže da se u njegovom… »
Minsko polje Melburna i Novakov put ka legendi
Mozzart sport 13.01.2019
Srbin je (očekivano) glavni favorit za osvajanje Australijan opena, ali nema nikakve sumnje da mu neće biti lako protiv nadolazećih mladih snaga, ali i iskusnih povratnika na teren koji mogu da naprave pravi dar-mar u žrebu. Pre godinu dana u ovo vreme… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"U ovim teškim trenucima, Srbija je uz vas": Oglasio se Vučić povodom nesreće u Gani: Poginula dva ministra i još šestoro ljudi
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane