Povezane vesti
Zdravstvo i saobraćaj na prvom mestu: Gradonačelnik o izazovima koji ga očekuju u narednom periodu
Blic 13.01.2019
Otvaranje novog Prihvatilišta za decu, rekonstrukcija zgrade Hitne pomoći, izgradnja Tiršove 2 i kanalizacije u Batajnici i Krnjači, te primena sistema za upravljanje saobraćajem po zonama kao rešenje za saobraćajne gužve, samo su neki od zadataka koji… »
Radojičić: Unapređenje kvaliteta života Beograđana mi je prioritet
Studio B 13.01.2019
Nijedan veliki prelazak nije lak, jer sa sobom povlači mnogo promena, a na preuzimanje čelne gradske funkcije odlučio sam se jer sam poželeo da uradim i velike i značajne stvari, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić u intervjuu za „Politiku”… »
Vesti dana »
Stiže "februarski prolećni šamar"! Naš meteorolog najavio novi fenomen nakon snega, evo kada tačno stiže
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Stefan Momirov "namestio" ruku, uskoro će okupljanje reprezentacije: "Ako bude poziva, sigurno ću se odazvati"
Telegraf pre 28 minutajoš 51 povezana
Pad Lindsi Von i protesti u Milanu slike su koje obilaze svet: Melonijeva demonstrante nazvala "neprijateljima Italije"
N1 Info pre 38 minutajoš 81 povezana
UŽIVO: Rat u Ukrajini, Rusija napala balističkim raketama, Kijev: "Izdato upozorenje na vazdušnu opasnost"
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane