Повезане вести
Мајка дечака који је преминуо за "новости": Прве прогнозе биле су охрабрујуће, али органи нису прихватили промене
Вечерње новости 13.01.2019
Највећа жеља му је била да се врати у школу и настави да игра шах. МАЛИ Нишлија Андрија Станишић (14) преминуо је у суботу након операције уређног деформитета кичменог стуба у приват.ној клиници "Атлас". Мој Андрија је оперисан… »
Мајка преминулог Андрије не криви лекаре После операције рекао ми је: Мама, не могу да верујем да сам ово ја! Али његов…
Курир 13.01.2019
Мирјана, мајка малог Андрије С., који је преминуо на Универзитетској дечијој клиници у Београду након операције деформитета кичме у приватној Општој болници "Атлас", каже да су она и дете били одушевљени операцијом али да дечак… »
Мајка преминулог дечака не криви лекаре: "После операције ми је рекао: 'Мама, не верујем да сам ово ја'"
Блиц 13.01.2019
"И ми и Андрија смо били одушевљени како је хируршки захват био изведен, исправили су у потпуности његово тело. Чак је и моје дете било свесно јер сам га ја сликала и показала му. 'Јао, мама па ја не могу да верујем да сам ово… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 7 минутајош 23 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 37 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане