Повезане вести
Мајка дечака који је преминуо за "новости": Прве прогнозе биле су охрабрујуће, али органи нису прихватили промене
Вечерње новости 13.01.2019
Највећа жеља му је била да се врати у школу и настави да игра шах. МАЛИ Нишлија Андрија Станишић (14) преминуо је у суботу након операције уређног деформитета кичменог стуба у приват.ној клиници "Атлас". Мој Андрија је оперисан… »
Мајка преминулог Андрије не криви лекаре После операције рекао ми је: Мама, не могу да верујем да сам ово ја! Али његов…
Курир 13.01.2019
Мирјана, мајка малог Андрије С., који је преминуо на Универзитетској дечијој клиници у Београду након операције деформитета кичме у приватној Општој болници "Атлас", каже да су она и дете били одушевљени операцијом али да дечак… »
Мајка преминулог дечака не криви лекаре: "После операције ми је рекао: 'Мама, не верујем да сам ово ја'"
Блиц 13.01.2019
"И ми и Андрија смо били одушевљени како је хируршки захват био изведен, исправили су у потпуности његово тело. Чак је и моје дете било свесно јер сам га ја сликала и показала му. 'Јао, мама па ја не могу да верујем да сам ово… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 57 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 11 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 57 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 17 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних