Povezane vesti

Majka dečaka koji je preminuo za "novosti": Prve prognoze bile su ohrabrujuće, ali organi nisu prihvatili promene

Majka dečaka koji je preminuo za "novosti": Prve prognoze bile su ohrabrujuće, ali organi nisu prihvatili promene

Večernje novosti 13.01.2019
Najveća želja mu je bila da se vrati u školu i nastavi da igra šah. MALI Nišlija Andrija Stanišić (14) preminuo je u subotu nakon operacije uređnog deformiteta kičmenog stuba u privat.noj klinici "Atlas". Moj Andrija je operisan 8. januara… »
Majka preminulog Andrije ne krivi lekare Posle operacije rekao mi je: Mama, ne mogu da verujem da sam ovo ja! Ali njegov…

Majka preminulog Andrije ne krivi lekare Posle operacije rekao mi je: Mama, ne mogu da verujem da sam ovo ja! Ali njegov…

Kurir 13.01.2019
Mirjana, majka malog Andrije S., koji je preminuo na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu nakon operacije deformiteta kičme u privatnoj Opštoj bolnici "Atlas", kaže da su ona i dete bili oduševljeni operacijom ali da dečak jednostavno nije… »
Majka preminulog dečaka ne krivi lekare: "Posle operacije mi je rekao: 'Mama, ne verujem da sam ovo ja'"

Majka preminulog dečaka ne krivi lekare: "Posle operacije mi je rekao: 'Mama, ne verujem da sam ovo ja'"

Blic 13.01.2019
"I mi i Andrija smo bili oduševljeni kako je hirurški zahvat bio izveden, ispravili su u potpunosti njegovo telo. Čak je i moje dete bilo svesno jer sam ga ja slikala i pokazala mu. 'Jao, mama pa ja ne mogu da verujem da sam ovo ja', rekao mi je. Ali… »

Vesti dana »