Povezane vesti
Majka dečaka koji je preminuo za "novosti": Prve prognoze bile su ohrabrujuće, ali organi nisu prihvatili promene
Večernje novosti 13.01.2019
Najveća želja mu je bila da se vrati u školu i nastavi da igra šah. MALI Nišlija Andrija Stanišić (14) preminuo je u subotu nakon operacije uređnog deformiteta kičmenog stuba u privat.noj klinici "Atlas". Moj Andrija je operisan 8. januara… »
Majka preminulog Andrije ne krivi lekare Posle operacije rekao mi je: Mama, ne mogu da verujem da sam ovo ja! Ali njegov…
Kurir 13.01.2019
Mirjana, majka malog Andrije S., koji je preminuo na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu nakon operacije deformiteta kičme u privatnoj Opštoj bolnici "Atlas", kaže da su ona i dete bili oduševljeni operacijom ali da dečak jednostavno nije… »
Majka preminulog dečaka ne krivi lekare: "Posle operacije mi je rekao: 'Mama, ne verujem da sam ovo ja'"
Blic 13.01.2019
"I mi i Andrija smo bili oduševljeni kako je hirurški zahvat bio izveden, ispravili su u potpunosti njegovo telo. Čak je i moje dete bilo svesno jer sam ga ja slikala i pokazala mu. 'Jao, mama pa ja ne mogu da verujem da sam ovo ja', rekao mi je. Ali… »
Vesti dana »

Građani svedoče o tegobama, iako ih vlast uverava da umišljaju: Da li je nekima uskraćena i zdravstvena nega?
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Organizacija Iršot o zvučnom udaru na protestu: Zvuk koji proizvode vrtložni revolver i vrtložni top
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Oglasile se BIA i Žandarmerija o "zvučnom topu": Nije ga bilo na ulici, nije konstatovan ni zvuk, ni bilo kakvi drugi efekti
Blic pre 5 satijoš 65 povezanih

"Njihovo stanje je teško i ozbiljno, svi imaju od 18 do 27 godina": Na VMA i u Vojnoj bolnici u Nišu zbrinuto 7 mladih povređenih u požaru u Kočanima
Blic pre 52 minutajoš 121 povezana

Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu osudio nasilni incident na studentskom protestu
Serbian News Media pre 3 satajoš 54 povezane