Povezane vesti
“Mnogo bih voleo da on dođe u Zvezdu”
Vesti online 13.01.2019
Marko Marin odgovarao je na pitanja navijača putem Tvitera. Bio je raspoložen za mnogobrojna pitanja koja su se ređala, govorio je o Republici Srpskoj, odakle potiče, o tome kad je zavoleo crveno-bele ali i kojeg igrača bi voleo da ponovo vidi u… »
Marin "preporučio" Zvezdi novog štopera!
Sportske.net 13.01.2019
Zanimljive stvari otkrio je Zvezdin vezista Marko Marin u novoj epizodi emisije Zvezda TV koja nosi naziv "Zvezdaši pitaju". U novoj epizodi serijala "Zvezdaši pitaju" na pitanja navijača Crvene zvezde odgovarao je Marko Marin. Pitanja su bila više nego… »
Marin odgovarao navijačima: Zagolicao im maštu igračem kog bi doveo i koji bi želeo da dođe u Zvezdu! (video)
Hot sport 13.01.2019
‘Znam koliko voli i želi da dođe u Zvezdu’, otkrio je Marin zvezdašima. Veliko interesovanje izazvala je najava na Zvezdinom Tviter nalogu da navijači mogu da postavljaju pitanja Marku Marinu. I sam fudbaler bio oduševljen brojem pitanja koja su stigla i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
Virus Zapadnog Nila se širi Srbijom: Kod skoro svih obolelih razvio se težak oblik, ovo su simptomi za uzbunu
B92 pre 28 minutajoš 32 povezane
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" – prvo oglašavanje Edite nakon skandala sa sestrom
Telegraf pre 23 minutajoš 27 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana