Povezane vesti
"Ne mogu da podržim seks pred kamerama, razočarala me je!" Marija Kulić se vraća u Zadrugu, Miljana ne sluti kakav pakao je…
Telegraf 13.01.2019
- Mene bi bilo sramota od dece kući. Kako ona to radi bez srama, bez stida... Ajde jednom, ali svake večeri... Katastrofa! Cele noći jahanje! - rekla je bez dlake na jeziku Miljanina mama koja će ćerki održati lekciju čim uđe u rijaliti. Miljanina mama… »
Bila sam satima zlostavljana i mučena: Mina priznala sa koliko godina je prvi put naplatila seksualne usluge, pa ispričala…
Telegraf 13.01.2019
- Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu...ali eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - priznala je Mina. Mina Vrbaški šokirala je nedavno gledaoce i zadrugare javnim priznanjem da se… »
"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon…
Telegraf 13.01.2019
- Moramo da raščistimo to. Ona pokušava sebe da opere, da ne bi imala puno osude u kući. Prvo, ona to nije radila zbog mene, ja sam tada radila, posao sam napustila tek kad je Mina ušla u prvu Zadrugu - rekla je Minina majka. Mina Vrbaški pre nekoliko… »
Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila…
Telegraf 13.01.2019
Mina je u suzama otrčala u govornicu kako bi se čula sa majkom ne znajući kako će da reaguje na sva njena priznanja o pružanju seksualnih usluga za novac. Nakon što je Mina Vrbaški iznela još šokantnih detalja iz vremena kada se bavila prostitucijom, u… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 59 minutajoš 32 povezane
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 39 minutajoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 37 povezanih
EK pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih
Sada i zvanično: Jedan od simbola KK Crvena zvezda produžio ugovor!
Hot sport pre 3 satajoš 22 povezane