Povezane vesti

"Ne mogu da podržim seks pred kamerama, razočarala me je!" Marija Kulić se vraća u Zadrugu, Miljana ne sluti kakav pakao je…

"Ne mogu da podržim seks pred kamerama, razočarala me je!" Marija Kulić se vraća u Zadrugu, Miljana ne sluti kakav pakao je…

Telegraf 13.01.2019
- Mene bi bilo sramota od dece kući. Kako ona to radi bez srama, bez stida... Ajde jednom, ali svake večeri... Katastrofa! Cele noći jahanje! - rekla je bez dlake na jeziku Miljanina mama koja će ćerki održati lekciju čim uđe u rijaliti. Miljanina mama… »
Bila sam satima zlostavljana i mučena: Mina priznala sa koliko godina je prvi put naplatila seksualne usluge, pa ispričala…

Bila sam satima zlostavljana i mučena: Mina priznala sa koliko godina je prvi put naplatila seksualne usluge, pa ispričala…

Telegraf 13.01.2019
- Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu...ali eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - priznala je Mina. Mina Vrbaški šokirala je nedavno gledaoce i zadrugare javnim priznanjem da se… »
"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon…

"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon…

Telegraf 13.01.2019
- Moramo da raščistimo to. Ona pokušava sebe da opere, da ne bi imala puno osude u kući. Prvo, ona to nije radila zbog mene, ja sam tada radila, posao sam napustila tek kad je Mina ušla u prvu Zadrugu - rekla je Minina majka. Mina Vrbaški pre nekoliko… »
Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila…

Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila…

Telegraf 13.01.2019
Mina je u suzama otrčala u govornicu kako bi se čula sa majkom ne znajući kako će da reaguje na sva njena priznanja o pružanju seksualnih usluga za novac. Nakon što je Mina Vrbaški iznela još šokantnih detalja iz vremena kada se bavila prostitucijom, u… »

Vesti dana »