Povezane vesti
"Maltretirao me kada sam bila sveže porođena": Ljuba Pantović otkrila jezive detalje priče o Karađorđevim drugovima (video)…
Telegraf 13.01.2019
- Tri puta sam mu spasila život, svi to znaju, i posle toga doživljavala najružnije stvari - ispričala je Ljuba svoju priču. Učesnici Zadruge pričali su o situacijama koje su ih naterale da se osete kao najveće budale, a kada je na red došla Ljuba… »
"Uvek sam bila glupa... Mama, izvini!": Luna otkrila kada je u životu ispala najveća budala, odmah je pomenula Slobu! (video)
Telegraf 13.01.2019
Zadrugari su morali da priznaju kada su u životu ispali najveće budale i da prepričaju tu situaciju. Tokom ovog nedeljnog popodneva, 13. januara, učsnici Zadruge pričali su o situacijama u životu u kojima su se osetili kao najveće budale. Kada je red… »
Vesti dana »

Kragujevac pod vrelim talasom: Rekordi se ponovo približavaju, ali osveženje stiže već za vikend
iKragujevac pre 21 minutajoš 32 povezane

Fudbaleri Novog Pazara dočekali prvi evropski meč, incidenti sa poljskim navijačima
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Četvoro dece poginulo u urušavanju škole u Indiji, desetine zarobljene ispod ruševina
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih