Povezane vesti
"Maltretirao me kada sam bila sveže porođena": Ljuba Pantović otkrila jezive detalje priče o Karađorđevim drugovima (video)…
Telegraf 13.01.2019
- Tri puta sam mu spasila život, svi to znaju, i posle toga doživljavala najružnije stvari - ispričala je Ljuba svoju priču. Učesnici Zadruge pričali su o situacijama koje su ih naterale da se osete kao najveće budale, a kada je na red došla Ljuba… »
"Uvek sam bila glupa... Mama, izvini!": Luna otkrila kada je u životu ispala najveća budala, odmah je pomenula Slobu! (video)
Telegraf 13.01.2019
Zadrugari su morali da priznaju kada su u životu ispali najveće budale i da prepričaju tu situaciju. Tokom ovog nedeljnog popodneva, 13. januara, učsnici Zadruge pričali su o situacijama u životu u kojima su se osetili kao najveće budale. Kada je red… »
Vesti dana »

Mali: Cene namirnica u proseku niže 10-20 odsto od sutra u rafovima
In medija pre 4 satijoš 32 povezane

Kss potvrdio: Bogdanović je završio EvroBasket – Evo ko preuzima kapitensku traku! ‘građani’ u šoku: Brajtov u kombinovanom sastavu savladao Mančester siti!
Hot sport pre 7 minutajoš 51 povezana

Završeni radovi u centru Beograda – Trg Republike i okolne ulice ponovo otvorene za saobraćaj
RTS pre 1 satjoš 24 povezane